Skip to main content

Iată cum va arăta parcarea supraterana, din zona Dacia! Va avea patru niveluri şi va costa aproape 20 de milioane de lei

Cu puţin noroc, şoferii din Timişoara vor putea să îşi lase maşinile, în prima parcare publică supraetajată, în anul 2026.

Parcarea din zona Dacia, despre care se vorbeşte de mai bine de trei ani, are studiu de fezabilitate şi iar după ce consilierii locali vor aproba proiectul, Primăria va putea organiza licitaţia pentru execuţie.

CITEŞTE ŞI: Chinurile facerii! După trei ani şi 1,6 milioane de lei plătite pe SF, la Timişoara se mai face un pas spre construcţia primei parcări supraetajate, la preţul de 122.000 lei pentru un loc

Obiectivul va avea parter, două etaje şi terasă, cu un total de 154 de locuri dispuse astfel;

parter – 29 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități, 2 pentru încărcare electrică); 

etajul 1: 40 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități);

etajul 2: 40 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități);

pe terasă: 42 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități);

Altre trei locuri sunt poziționate în exteriorul clădirii.

Şoferii vor avea acces în această parcare de pe strada Timiș și de strada Ulmului, iar valoarea totală a lucrărilor este estimată la 18.778.657 lei (inclusiv TVA), ceea ce înseamnă cam 24.500 de euro, pentru un singur loc de parcare.

Durata investiţiei este estimată la 31 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare,  o lună pentru derularea procedurii de achiziție şi 24 de luni pentru execuţia propriu zisă.

CITEȘTE ȘI: Intervenție dramatică, în miez de noapte! Patru victime, după ce o mașină s-a prăbușit într-o râpă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.