Skip to main content

Iată cum va arăta parcarea supraterana, din zona Dacia! Va avea patru niveluri şi va costa aproape 20 de milioane de lei

Cu puţin noroc, şoferii din Timişoara vor putea să îşi lase maşinile, în prima parcare publică supraetajată, în anul 2026.

Parcarea din zona Dacia, despre care se vorbeşte de mai bine de trei ani, are studiu de fezabilitate şi iar după ce consilierii locali vor aproba proiectul, Primăria va putea organiza licitaţia pentru execuţie.

CITEŞTE ŞI: Chinurile facerii! După trei ani şi 1,6 milioane de lei plătite pe SF, la Timişoara se mai face un pas spre construcţia primei parcări supraetajate, la preţul de 122.000 lei pentru un loc

Obiectivul va avea parter, două etaje şi terasă, cu un total de 154 de locuri dispuse astfel;

parter – 29 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități, 2 pentru încărcare electrică); 

etajul 1: 40 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități);

etajul 2: 40 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități);

pe terasă: 42 locuri de parcare (2 pentru persoane cu dizabilități);

Altre trei locuri sunt poziționate în exteriorul clădirii.

Şoferii vor avea acces în această parcare de pe strada Timiș și de strada Ulmului, iar valoarea totală a lucrărilor este estimată la 18.778.657 lei (inclusiv TVA), ceea ce înseamnă cam 24.500 de euro, pentru un singur loc de parcare.

Durata investiţiei este estimată la 31 de luni, dintre care 6 luni pentru proiectare,  o lună pentru derularea procedurii de achiziție şi 24 de luni pentru execuţia propriu zisă.

CITEȘTE ȘI: Intervenție dramatică, în miez de noapte! Patru victime, după ce o mașină s-a prăbușit într-o râpă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.