Skip to main content

Hoții care spărgeau lockerele firmelor de curierat, din vestul țării, capturați de polițiști! Cinci bărbați, inclusiv șeful bandei au ajuns după gratii

Polițiștii timișeni de la Investigații Criminale au destructurat o grupare specializată în furturi de colete din lockerele unor societăți de curierat. Trei bărbați au fost arestați.

Oamenii legii au prins în flagrant, în seara zilei de miercuri, trei dintre hoți, între care și șeful bandei. Alți doi au reușit însă să scape.

La data de 24.04.2024, pe baza informațiilor și cercetărilor desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul IPJ Timiș cu privire la o grupare infracțională specializată în comiterea infracțiunii de furt calificat în dauna mai multor lockere ce aparțin unor societăți de curierat, amplasate pe raza județului Timiș și a județelor limitrofe, s-a organizat o acțiune în vederea prinderii în flagrant a unor persoane, existând informații ca urmează să sustragă, prin efracție, 11 telefoane mobile din lockerul situat pe strada Parâng din Timișoara. În urma activităților de supraveghere, în jurul orelor 22:40, polițiștii au prins în flagrant un bărbat, în vârstă de 35 de ani, (liderul grupării) în timp ce cu alte 2 persoane sustrăgeau colete dintr-un locker de pe strada Parâng. Celelalte două persoane implicate au reușit să fugă”, transmite IPJ Timiș.

Liderul bandei de hoți, bărbatul de 35 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, ulterior magistrații au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, acesta ajungând în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

În urma investigațiilor făcute de polițiști, sâmbătă au fost reținuți și cei doi fugari. Unul a fost prins în județul Alba, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, iar cel de-al doilea, un bărbat de 34 de anim în localitatea timișeană Lovrin.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar ulterior magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile. Ei au ajuns Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.