Skip to main content

Dominic Fritz şi-a depus candidatura pentru un nou mandat! Deschide şi lista pentru Consiliul Local, unde este urmat de Paula Romocean şi Ruben Laţcău

Liderii Alianţei Timişoara Unită, formată din USR, PMP, Forţa Dreptei şi UDMR, au depus astăzi candidaturile pentru funcţia de primar al Timişoarei şi lista pentru Consiliul Local.

Aceasta este deschisă de Dominic Fritz, urmat de Paula Romocean, preşedintele USR Timişoara şi Ruben Laţcău, viceprimarul USR al oraşului.

Locurile 3, 4 şi 5 sunt ocupate de Rodica Militaru, Răzvan Negrişanu şi Mihaela Paula Rusu, consilier local, iar pe poziţia a 7-a îi revine PMP, care a desemnat-o pe Silvia Radaicovici.

Pe locul 8 este Farkas Imre, de la UDMR, iar pe 10, Sorin Zaveliţă, de la Forţa Dreptei.

Următoarele poziţii sunt ocupate de Nicoleta Neculiţă, Ovidiu Merean, Sorin Povară, Larissa Mihală, Roberto Sebastian David şi Raluca Buhaş.

În ceea ce priveşte candidatura lui Dominic Fritz pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Timişoara, acesta spune că vrea ca oraşul de pe Bega să continue parcursul european, cu reguli clare şi corectitudine.

Am depus aceste candidaturi cu multă încrederea în ceea ce am realizat în ultimii patru ani şi cu şi mai multă încredere în echipa cu care candidăm la aceaste alegeri. Împreună şi alături de mii de susţinători ale căror semnături le-am depus astăzi, vom ţine Timişoara pe un drum european, pe un drum de modernizare, corectitudine şi de respectare a regulilor. Bineînţeles că această candidatură a mea şi anul acesta va fi însoţită de tot felul de contestaţii, pe baza unor teorii absurde. Clar este, ca şi în 2020, eu, ca cetăţean UE am dreptul să candidez aici, în Timişoara şi este o mare onoare şi mândrie pentru mine şi mă bucur că toţi timişorenii vor avea ocazia, pe 9 iunie, să îşi exprime dreptul de vot pentru această opţiune. Orice fel de contestaţii vor veni în zilele următoare, au scopul de a arunca o umbră de ilegitimitate asupra candidaturii mele, asupra candidaturii noastre, dar avem încredere în timişoreni că ştiu să discearnă aceste încercări şi că vor decide cu înţelepciune şi curaj, să mergem împreună înainte”, a declarat Dominic Fritz.

Acesta a anunţat, de asemenea, că tocmai a primit cartea de rezidenţă permanentă şi că urmează să depună documentele pentru obţinerea cetăţenieii române.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.