Skip to main content

Câine bătut cu cruzime, de propriul stăpân! Bărbatul a fost reținut de polițiști iar în curtea acestuia au mai fost găsite alte 17 animale ținute în condiții precare

Un bărbat de 45 de ani a ajuns pe mâna polițiștilor, după ce și-a bătut câinele cu brutalitate.

Totul s-a întâmplat pe o stradă din municipiul Deva, sub privirile îngrozite ale trecătorilor. Bărbatul își plimba câinele, iar la un moment dat l-a lovit de mai multe ori cu o bâtă în cap.

Polițiștii s-au autosesizat și au început o anchetă în acest caz.

”La data de 27 aprilie 2024 polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara s-au autosesizat cu privire la faptul că, la data de 26 aprilie 2024, un bărbat de 45 ani din Deva, în timp ce se afla pe raza municipiul Deva, județul Hunedoara, a rănit cu intenție un animal din specia canină care îi aparținea, prin aplicarea de lovituri cu un obiect contondent provocându-i leziuni la nivelul capului”, transmite IPJ Hunedoara.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul mai avea încă 17 câini, pe care îi ținea în condiții greu de descris. În plus animalele erau înfometate și însetate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind deschis un dosar penal pentru rănirea cu intenție a animalelor.

De asemenea, toți câinii individului au fost scoși din calvarul la care erau supuși și duși la un adăpost de animale.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.