Skip to main content

Hoți prinși în flagrant în timp ce goleau mașinile parcate într-o benzinărie, pe autostradă! Au furat bani, telefoane și bijuterii!

Retim – Fereşte-te de eticheta roşie!

Surpriză neplăcută pentru mai mulți șoferi care au vrut să ia o pauză de la drum.

Totul s-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, când aceștia și-au lăsat mașinile parcate la o benzinărie de pe autostrada A1 Deva-Nădlac, iar când s-au întors cu gândul de a porni din nou la drum, și-au dat seama că autoturismele fuseseră sparte și că le lipsesc mai multe lucruri din interior.

Însă, nu au fost ghinioniști până la capăt, căci, un echipaj de poliție a surprins întreaga schemă a hoților și au intervenit de urgență. Este vorba despre trei bărbați de 19, 30 și 35 de ani, toți din județul Argeș.

Oamenii legii le-au percheziționat mașina și au descoperit mai multe obiecte pe care care le-au confiscat pentru continuarea cercetărilor.

„Cu ocazia controlului autovehicului bărbaților au fost descoperite șase telefoane noi, sigilate, 5 perechi de căști wireless, mănuși, 2 inele, 2 bricege si aproximativ 7.500 de euro, bunuri susceptibile a proveni din activități ilicite, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor”, transmite IPJ Arad.

Cu toții au fost duși la audieri, iar ulterior, tânărul de 19 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Perioada de verificare reCAPTCHA a expirat. Vă rugăm să reîncărcați pagina.


Alte articole

MoneyGram, companie de tehnologie financiară ce oferă soluții de plăți și servicii financiare globale lansează aplicația Money Transfers în România.
Primăria Timișoara vrea să reconfigureze zona de vis-a-vis de Gara de Nord din Timișoara, pentru a îmbunătăți percepția celor care vin în oraș, cu trenul.
Terenuri de tenis, de fotbal, săli de gimnastică și scrimă, patinoar, piste de alergare, patinoar, o scenă uriașă pentru concrete,  un skate-park și multe alte facilități, întinse pe o suprafață de 16 hectare de teren.
Conducerea Societății de Transport Public Timișoara a făcut o analiză a costurilor și a beneficiilor serviciului TroTM, iar când a tras linie, a decis că cel mai bine este să îl închidă.