Skip to main content

VIDEO Hotel în flăcări! Mai mulţi turişti au nevoie de îngrijiri medicale! A fost activat planul roşu de intervenţii

O intervenţie de urgenţă a pompierilor este în plină desfăşurare, la această oră, pentru stingerea unui incendiu violent care a izbucnit la un hotel plin cu turişti.

Este vorba despre Hotel Mureş din Băile Felix, iar flăcările au cuprins două camere de la etajul doi.

Sute de oameni sunt evacuaţi, iar trei dintre ei au nevoie de îngrijiri medicale, după ce au suferit atacuri de panică.

UPDATE 1:

Din cauza numărului mare de turişti cazaţi în hotel, a fost activat planul roşu de intervenţii, iar la faţa locului sunt zeci de medici şi pompieri.

În paralel cu acţiunea de stingere a incendiului, se derulează şi o misiune de căutare-salvare, pentru că autorităţile vor să se asigure că nu există oameni care nu pot ieşi din camere, din diverse motive.

În hotel erau, în momentul izbucnirii incendiului, 600 de persoane, printre care şi mulţi copii.

UPDATE 2:

Conform ultimelor informaţii, 14 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șase au fost intoxicate cu fum, iar două dintre ele au fost transportate la spital, alte două victime cu tensiune și 6 victime cu atac de panică.

UPDATE 3:

Incendiul a fost lichidat de pompierii bihoreni. Se pare că focul a izbucnit la o camera de depozitare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.