Skip to main content

VIDEO: Accident cumplit, la o Rugă din judeţul Timiş! Trei copile s-au prăbuşit în gol, după ce un carusel s-a rupt

A fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce un carusel în care se dădeau copiii prezenţi la Ruga din Peciu Nou s-a rupt.

În acel moment, în carusel erau trei fete, însă două dintre ele au refuzat îngrijirile medicale din partea doctorilor care au ajuns de urgenţă la faţa locului.

CITEŞTE ŞI: Hotel în flăcări! Mai mulţi turişti au nevoie de îngrijiri medicale! A fost activat planul roşu de intervenţii

O copilă de 11 ani acuza însă dureri la cap, însă, atât ea cât şi părinţii ei au refuzat să fie transportată la spital.

În schimb, a fost dus la spital omul care vindea bilete pentru carusel şi care a leşinat când a văzut ce s-a întâmplat.

„Polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Peciu Nou au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că la un eveniment organizat pe raza localității Peciu Nou un carusel ar fi avut o defecțiune tehnică în timpul utilizării acestuia. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, unei tinere în vârstă de 11 ani fiindu-i acordate îngrijiri medicale, nefiind transportată la spital„, transmite IPJ Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.