Hoaţe prinse de poliţişti după ce i-au „uşurat” buzunarele unui călător, în tramvai!

Două femei au ajuns pe mâna poliţiştilor după ce i-au furat banii unui bărbat, în tramvai.

Victima şi-a dat seama ce se întâmplă şi la prima staţia a anunţat poliţiştii locali ce se aflau în zonă. Hoaţele au încercat să fugă de oamenii legii, însă au fost prinse în cele din urmă. În graba de a se face nevăzute, una din femei a aruncat prada peste un gard, în curtea Liceului Sârbesc.  

„Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în patrulare împreună cu controlorii RATT pe mijloacele de transport în comun, astăzi, în jurul orei 10.30, au depistat două persoane care au sustras o sumă mare de bani din borseta unui bărbat care călătorea cu tramvaiul pe linia nr. 8. În fapt, polițiștii locali se aflau în stația de la Bdul Regele Carol cu Gen. Dragalina, când au observat un bărbat care venea în fugă dinspre Piața Mocioni și striga după două tinere, spunând că acestea i-au furat banii. Imediat polițiștii locali au pornit în urmărirea celor două femei și le-au reținut”, spun cei de la Poliţia Locală Timişoara.

În acest timp, una dintre ele a încercat să scape de banii pe care îi avea asupra ei, aruncând teancul peste gardul din apropiere, de pe str. C. Brâncoveanu, în curtea Liceului sârbesc. Imediat cele două au fost reținute spre identificare, acestea fiind cunoscute ca făcând parte dintre persoanele care se ocupă cu furturile din buzunare.

Victima, un bărbat de 57 de ani, a confirmat că suma de bani de aproximativ 2093 lei îi aparține, că tocmai îi scosese de la bancă și că îi avea într-o borsetă când a simțit că îi sunt sustrași în înghesuiala din tramvai.

Cele două femei, împreună cu banii găsiți, au fost predate de polițiștii locali polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Poliția Locală atrage atenția încă o dată că este foarte important ca persoanele care cad victime precum și martorii la astfel de cazuri să nu se lase intimidați și să ia atitudine, sprijinind acțiunile de prindere a persoanelor atunci când încearcă să se sustragă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Galerie foto: S-au aprins luminile, în Parcul Botanic din Timişoara!

Peste de corpuri de iluminat au fost pornite în această seară, în Parcul Botanic din Timişoara, pentru prima dată în istoria sa.

Sentinţă definitivă! USR-ista Aida Szilagyi este în ilegalitate! Fritz trebuie să dispună demolarea blocului construit de aceasta

Judecătorii de la Curtea de Apel Timişoara au dat astăzi, veridictul final, în dosarul în care consiliera locală Aida Szilagyi este acuzată de vecini, că a ridicat ilegal, un bloc de locuinţe.

Pregătirile pentru deschiderea Parcului Crăciunului, în linie dreaptă!

Zeci de mii de luminițe, obiecte supradimensionate, brăduți zburători și butaforii 3D încep să prindă viață la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

„Monstruoasa coaliţie PSD-USR se extinde!” Nica vorbeşte despre o căsătorie între partide de acelaşi sex

Lupta electorală devine tot mai aprigă în localităţile conduse de primari interimari, cum este şi cazul comunei Giroc.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.