Robu: Trebuie să ne mișcăm repede ca cele 3 milioane de euro să ajungă la Timișoara

Încă un pas pentru cedarea Garnizoanei s-a făcut!

Președintele CJ Timiș, Sorin Grindeanu, i-a trimis primarului Robu o adresă prin care l-a anunțat că municipalitatea trebuie să cedeze în favoarea Armatei, spaţii de peste 1600 de mp. Edilul-șef al Timișoarei spune că în două săptămâni problema se rezolvă.

Primarul Timișoarei este gata să se miște foarte repede pentru ca Ministerul Culturii să poată începe construcția Muzeului Revoluției, în clădirea Garnizoanei din Piața Libertății. Tocmai de aceea Primăria se ocupă deja să caute spații în care organismele ce au sediile acum în Garnizoană să aibă unde să se mute. În două săptămâni, dacă cei în cauză vor accepta, se vor și putea muta.

„Sper ca în cel mult două săptămâni să rezolvăm problema, eu mă străduiesc să o rezolvăm cel mai repede. Mulțumesc pentru cooperare Consiliului Județean. Trebuie să ne mișcăm cât mai repede pentru ca cele 3 milioane de euro să ajungă la Timișoara, pentru Muzeul Revoluției. Vom avea un obiectiv de mare interes”, a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Vă reamintim că imobilul Garnizoanei se află momentan în posesia Consiliului Județean Timiș, care îl va ceda, proprietarului de drept Ministerul Apărării, care, la rândul său, va ceda clădirea Ministerului Culturii. Cel din urm va fi cel ce va înființa obiectivul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.