Haos la vamă! Sute de șoferi așteaptă de mai bine de șapte ore să iasă din țară

Cozi infernale, de peste 20 de kilometri, pe drumurile dinspre vămile arădene!

Șoferii de camioane așteaptă de mai bine de șapte ore la frontierele dinspre Ungaria, pentru a ieși din țară.

Traficul s-a îngreunat din cauza celor trei zile de restricții impuse de Ungaria, de Paștele Catolic. Seara trecută însă, restricțiile au fost ridicate, iar acum sute de TIR-uri așteaptă să iasă din țară.

CITEȘTE ȘI: Călătoria campionilor de la Timişoara Saracens continuă! Cine le este alături?

La vama Vărșand, situația este critică, coada se întinde de la Socodor, adică pe o distanță de 20 de kilometri. Autoritățile anunță că aici șoferii de camioane vor petrece peste 500 de minute.

Una dintre cele două benzi ale drumului național 79A este ocupată doar de tiruri, astfel că mai multe echipaje de polițiști dirijează, în acest moment, circulația.

Și la vama Nădlac II este extrem de aglomerat. Aici, TIR-urile stau într-o coloană de peste 24 de kilometri, așteptând șapte ore să intre în Ungaria.

CITEȘTE ȘI: Atenţie! Deşeurile periculoase se vor colecta separat, în campanii trimestriale

“Menţionam faptul că traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi de așteptare”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Deși numărul arterelor de control la automarfare a fost mărit, pe sensul de ieşire, la Nădlac II sunt deschise şase fluxuri de control, iar la Nădlac şi Vărşand câte două fluxuri, și se lucrează la capacitatea normală, traficul greu nu poate fi evitat.

sursa foto: aradon.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.