Haos la vamă! Sute de șoferi așteaptă de mai bine de șapte ore să iasă din țară

Cozi infernale, de peste 20 de kilometri, pe drumurile dinspre vămile arădene!

Șoferii de camioane așteaptă de mai bine de șapte ore la frontierele dinspre Ungaria, pentru a ieși din țară.

Traficul s-a îngreunat din cauza celor trei zile de restricții impuse de Ungaria, de Paștele Catolic. Seara trecută însă, restricțiile au fost ridicate, iar acum sute de TIR-uri așteaptă să iasă din țară.

CITEȘTE ȘI: Călătoria campionilor de la Timişoara Saracens continuă! Cine le este alături?

La vama Vărșand, situația este critică, coada se întinde de la Socodor, adică pe o distanță de 20 de kilometri. Autoritățile anunță că aici șoferii de camioane vor petrece peste 500 de minute.

Una dintre cele două benzi ale drumului național 79A este ocupată doar de tiruri, astfel că mai multe echipaje de polițiști dirijează, în acest moment, circulația.

Și la vama Nădlac II este extrem de aglomerat. Aici, TIR-urile stau într-o coloană de peste 24 de kilometri, așteptând șapte ore să intre în Ungaria.

CITEȘTE ȘI: Atenţie! Deşeurile periculoase se vor colecta separat, în campanii trimestriale

“Menţionam faptul că traficul pentru autoturisme şi mijloacele de transport persoane se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi de așteptare”, au transmis reprezentanții Poliției de Frontieră.

Deși numărul arterelor de control la automarfare a fost mărit, pe sensul de ieşire, la Nădlac II sunt deschise şase fluxuri de control, iar la Nădlac şi Vărşand câte două fluxuri, și se lucrează la capacitatea normală, traficul greu nu poate fi evitat.

sursa foto: aradon.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Doctorul prins că lua şpagă, va sta după gratii, 30 de zile

Luare de mită în formă continuată. Acesta este acuzaţia care i se aduce lui Marian Gaşpar, chirurg la Spitalul de Cardiologie din Timişoara.

Ca în filme! Campus universitar cu piscină interioară, centru expoziţional şi terenuri de sport

Astăzi, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Timişoara a semnat contractul de construcţie a unui campus în valoare de 24 de milioane de euro.
cciat 3 1

CCIAT anunță organizarea unor noi cursuri de formare profesională, în luna octombrie!  

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş demarează în cursul lunii octombrie o nouă serie de cursuri autorizate.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.