Haideţi pe una dintre cele mai însorite plaje din Europa! De pe Aeroportul din Timişoara puteţi ajunge direct în Antalya

| Sursa de Vest | | 1 Comentariu

Cu 300 de zile însorite pe an, Antalya este un paradis al plajelor, sporturilor nautice, gastronomiei şi cumpărăturilor.

CITEŞTE ŞI: Atac virulent al consilierului local Luminiţa Ţundrea la adresa celor care au gestionat intervenţia de la Caracal

Recunoscută drept cea mai populară destinaţie de vacanţă a turcilor, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât şi pentru o escapadă cu prietenii.  

Antalya are o climă mediterană caracterizată de veri fierbinţi şi uscate şi ierni calde, însoţite de ploi.

Tocmai de aceea poate fi vizitată pe tot parcursul anului, însă în lunile de vară, Antalya este un adevărat paradis pentru iubitorii de mare, soare, plajă şi peisaje senzaţionale.

Deşi temperaturile depăşesc 30 de grade Celsius, briza mării şi atmosfera mediteraneană vă vor cuceri.

Iar pentru timişoreni, acest rai este mai aproape ca niciodată, pentru că de pe Aeroportul Internaţional Traian Vuia sunt zboruri directe.

Sunt 7 curse în fiecare săptămână, în zilele de joi, vineri şi sâmbătă.

CITEŞTE ŞI: Ultimul anunț al meteorologilor! Ploile se instalează în cea mai mare parte a țării, din această după amiază

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Prefer orice alt aeroport sau mai bine cu mașina la greci, decât să zbor din Timișoara, o aerogara capusata de ” La Famiglia” marca directorul Idolu PSD, de peste 15 ani in care CAPUSEAZA TOT ce se poate legat de el: de la bugete, achiziții, și pina la angajări, totul este trecut prin filtrele găștii de cumetrii, păstorite de Idolu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

Foto şi Video: Retragere cu torţe, la finalul sărbătorii de 1 Decembrie, de la Timişoara

În urmă cu puţin tim, la Timişoara s-au încheiat manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.