Skip to main content

Grupul Thy Veils pune Timișoara și România pe harta cosmică a umanității cu noul videoclip Here We Are Sidereal!

Thy Veils prezintă Here We Are Sidereal, un spectacol de dans, muzică și imagine înregistrat la Galactic Tick Festival pe 9 septembrie 2023 la Timișoara, România.

Fondatorul și producătorul Daniel Dorobanțu împreună cu Alira Mun, Maria Hojda & Francesca Hojda la voce și alături de dansatorii Alexandra Girbea, Denisa Coropca, Diana Abdo, Andra Cara, Sara Ghilezan, Miruna Herec, Andreea & Mohamed Irksousi, Andrei Lazăr, Marin Lupanciuc & Sebastian Teodorovici vă invită să descoperiți și să vă bucurați de prima vacanță cosmică a umanității: Galactic Tick Day.

Pe 9 septembrie, artiștii au invitat publicul Capitalei Culturale în cadrul studiourilor de film și TV On.Set la un spectacol de 90 de minute de muzică electronică, imagini captivante, lumini și improvizație de dans.

Here We Are Sidereal are deja parte de reacții elogiase din întreaga lume, primind recenzii pozitive din India și Kenya până în Europa, Statele Unite și America de Sud. 

“Dansatorii, scăldat în luminescență cosmică, duc spectacolul într-un tărâm supralumesc. Prin grația lor eterică ei sfidează legile fizicii, fiecare mișcare a lor fiind o narațiune poetică scrisă pe pânza întunecată a spațiului – o capodoperă coregrafică ce sfidează limitele pământești” scrie Adam Jones în revista Music Farmer 5. 

“Legătura cu România, o țară aflată în prezent într-o renaștere economică și artistică, adaugă o dimensiune intrigantă proiectului. Thy Veils surprinde esența acestei renașteri culturale, întruchipând spiritul unei națiuni care pulsează de energie creativă” – spun italienii Edgar Allan Poets.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.