Skip to main content

Ghiroda, campioana seriei din liga a treia! Fotbaliștii lui Sorin Bălu vor întâlni Politehnica Timișoara în barajul pentru divizia B

CSC Ghiroda și Giarmata Vii și-a adjudecat cu două etape înainte de terminarea play-off-ului matematic calificarea la barajul de promovare pentru Liga 2.

În penultima etapă, echipa și-a asigurat locul 1 și implicit câștigarea seriei 7 din Liga 3, în sezonul 2023/2024, având și cel mai bun atac.

Meciul cu cei de la ACSO Filiași din etapa 8 a fost și ultimul jucat acasă, unde echipa timișeană este invincibilă în acest sezon.

Prima manșă de baraj va fi cu Politehnica Timișoara, echipa de pe locul secund al seriei 8. Meciurile sunt programate în 22 și 25 mai.

 „A fost un meci pe care l-am tratat serios și ne-am dorit să îl câștigăm. Ne era suficient și un punct, până la urmă în fotbal fiecare trebuie să își vadă interesul. Am câștigat două campionate din trei: sezonul regular și play-off-ul. Ne așteaptă finalele de baraj, îmi doresc tot ce e mai bun pentru mine și echipa noastră. Am primit întrebarea despre disputarea barajului cu Poli ca adversar deja de o lună jumătate, astăzi este ziua în care putem să vorbim clar despre barajul cu Poli. Este clar că va fi o manșă extraordinară, în care clar Poli pleacă favorită pentru că are totul, orașul, galerie, jucători, antrenori, sunt extraordinari, dar și echipa noastră va fi montată și pregătită, vom da tot ce depinde de noi pentru a ne atinge obiectivul!”, a declarat Sorin Bălu la finalul meciului câștigat cu Filiași.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.