Skip to main content

Gestul extrem la care a recurs un pensionar din Timișoara! S-a aruncat în gol de la ultimele etaje ale unui bloc turn. Medicii n-au mai putut face nimic pentru el

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 73 de ani din Timișoara! Acesta s-a aruncat de la ultimele etaje ale unui bloc turn.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, pe bulevardul Take Ionescu. Băbatul s-a dus înainte la o vecină, pentru a-și lua rămas bun, și căreia i-a spus despre intenția lui, după care a ieșit din apartament. A urcat între etajele 9 și 10, a deschis geamul de pe casa scării și a sărit în gol.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri și ambulanțe.

Din păcate însă, medicii n-au mai putut face nimic pentru bărbatul de 73 de ani.

Acesta locuia singur de trei ani într-un apartament din blocul respectiv, după ce soția sa a murit. Se pare că în ultima perioadă, bărbatul se confrunta și cu o depresie.

Polițiștii urmează să stabilească acum ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 10:07, polițiștii Secției 1 Urbană au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 73 de ani are intenția de a se arunca de la etaj dintr-un bloc de pe bulevardul Take Ionescu. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că bărbatul s-ar fi aruncat în gol de pe casa scării dintre etajele 9 și 10. Din nefericire, a rezultat decesul acestuia”, transmite IPJ Timiș.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii ucidere din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.