Skip to main content

Galerie foto: Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiş, aşa cum nu ai mai văzut-o! A schimbat uniforma de poliţist cu rochia de mireasă

Aurora Voicilă, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi purtători de cuvânt din judeţul Timiş, a fost, în acest final de săptămână, în centrul atenţiei, dar nu pentru că a dat declaraţii despre vreun incident, aşa cum ne-a obişnuit, ci pentru că a trăit cel mai important moment din viaţa ei.

Aurora şi-a unit destinul cu alesul inimii, într-o ceremonie plină de eleganță și emoție.

Evenimentul a adus împreună familia, prietenii și colegii Aurorei pentru a sărbători acest moment special din viața ei.

Aurora, purtător de cuvânt al IPJ Timiș, a strălucit în rochia de mireasă, surprinzându-i pe toți cu o imagine complet diferită de cea cu care publicul este obișnuit.

Ceremonia a fost marcată de momente pline de bucurie și emoție, iar invitații au avut parte de o atmosferă caldă și primitoare.

Cu acest prilej, redacţia Sursa de Vest îi urează Aurorei Voicilă, „Casă de piatră!”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.