Skip to main content

Fritz, somat să demoleze blocul ilegal al colegei de partid, Aida Szilagyi! Liderii AUR Timiş îl acuză pe primarul Timişoarei că îşi favorizează apropiaţii

La un an şi jumătate de la sentinţa definitivă a Curţii de Apel Timişoara prin care clădirea ridicată de USR-ista Aida Szilagyi, pe strada Rapsodiei nr. 13, a fost declarată ilegală, construcţia este în continuare în picioare.

Asta în ciuda faptului că judecătorii au stabilit că USR-ista a înălţat un bloc, în baza unei autorizaţii emise pentru extinderea unei case de tip unifamilial.

Cum verdictul magistraţilor a fost unul definitiv, Aida Szilagyi trebuia să demoleze partea de clădire ridicată ilegal. În caz contrar, colegul ei de partid, primarul Dominic Fritz, trebuia să emită o autorizaţie de demolare, lucru care nu s-a întâmplat.

CITEŞTE ŞI: SCM Politehnica Timișoara intră în turneul Final 8 al Campionatului Național de Tineret! Mâine, tinerii handbaliști vor juca finala mică

Asta remarcă şi conducerea AUR Timiş, care îl acuză pe edil de aplicarea unei duble măsuri: pe de-o parte închide ochii la ilegalităţile apropiaţilor săi, iar pe de altă parte, acţionează în forţă, în situaţii similare, doar pentru a câştiga simpatie şi voturi.

“Va felicitam pentru realizarea mareata de zilele trecute prin care ati redat domeniului public o strada ce duce exclusiv la casele clanului Cârpaci. Prin daramarea unui gard si a unei porti v-ati castigat numele de erou al celor ce va aplauda frenetic.

Cu toate acestea, imobilul ilegal construit de colega dvs. de partid si consilier USR, Aida Szilaghi, imobil construit ilegal, conform hotararii definitive din care citam mai jos, inca nu a cazut prada buldozerului neinduplecat ce a nivelat gardul Cârpacilor, restaurantele “interlopilor” sau cluburile sportive de canotaj de pe malurile Begai… sportivi pe care i-ati lasat fara baze si posibilitati de pregatire dupa mai bine de 100 de ani de traditie”, este mesajul adresat de liderii AUR Timiş, primarul Dominic Fritz.

În aceste condiţii, conducerea Alianţei pentru Unirea Românilor cere, în baza legii 544 privind liberul acces la informaţiile de interes public, detalii despre stadiul demolării blocului Aidei Szilagyi.

Mai exacat, cei din AUR vor să ştie cu exactitate când va fi dărâmată clădirea pe care instanţa a declart-o ilegală încă din 2022.

CITEŞTE ŞI: Continental dezvoltă arhitecturi de vehicule bazate pe servere cu unități zonale de control

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.