Skip to main content

SCM Politehnica Timișoara intră în turneul Final 8 al Campionatului Național de Tineret! Mâine, tinerii handbaliști vor juca finala mică

Tinerii handbaliștii alb-violeți participă în aceste zile la turneul Final 8 al Campionatului Național de Tineret, care se va disputa la Plopeni, în sistem eliminatoriu.

Astăzi este zi de pauză, iar mâine, de la ora 16:15, SCM Politehnica Timișoara (antrenor Alexandru Nae) va juca finala mică a Campionatului Național de Tineret, cu CSM Focșani.

În sferturi, băieții de pe Bega au trecut fără emoţii de HC Buzău, cu 32-29 (18-12).

Darius Bran a înscris 9 goluri și a dat 3 pase decisive iar Turcitu și Burzo au punctat de câte șase ori, în timp ce portarul Andrei Lazăr a avut 12 parade.

Ieri, în semifinale, Timișoara a înfruntat Universitatea Cluj. Meciul a fost echilibrat până spre final: 19-19 la pauză, iar în mintul 47 echipa de pe Bega conducea cu 25-24.

La acel moment, patru goluri consecutive ale ardelenilor au dus la desprinderea lui U, care s-a impus cu 36-32.

Bran, cu 8 goluri și 5 pase decisive, Dăneasa, 7 goluri, și Burzo, 6 goluri, au fost principalii marcatori ai timişorenilor, iar portarul Andrei Lazăr a contribuit din nou cu 12 parade.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.