Skip to main content

Fraudă la examenul pentru obţinerea permisului de conducere! Ce l-a dat de gol pe un bărbat care încerca să păcălească sistemul, printr-o metodă sofisticată?

Ghinionul a fost de partea lui! Asta ar spune un bărbat din vestul țării, care s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii l-au prins în timp ce încerca să fraudeze examenul pentru permis.

Este vorba despre un bărbat de 49, din orașul Petrila, județul Hunedoara, care încerca să treacă examenul de redobândire a permisului auto, pentru categoria B, prin utilizarea unor sisteme de comunicare audio-video.

Permisul de conducere îi fusese anulat, după ce a fost prins la volanul unei mașini având permisul suspendat.

Ca să fie sigur că ia examenul şi revine la volan, omul a recurs la o metodă sofisticată.

Şi-a montat o cameră video de mici dimensiuni, pe bluza cu care era imbrăcat, iar aceasta filma monitorul pe care apăreau întrebările la care trebuia să răspundă.

Imaginile erau transmise în timp real, către o altă persoană care era în afara sălii de concurs, şi care îi sufla răspunsurile corecte,într-o cască de mici dimensiuni, pe care bărbatul care dădea examen o avea montată în ureche.

Polițistul care supraveghea examenul a observat că bărbatul de 49 de ani se foia pe scaun şi era agitat, aşa că a trecut imediat la verificări, iar omul a recunoscut imediat că s-a folosit de sistemele de comunicare pentru a promova examenul.

Acum, el este cercetat într-un dosar penal pentru fals informatic.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.