Skip to main content

Un nou drum județean intră în reabilitare! Este vorba despre o șosea de aproximativ 2,5 kilometri

După ce șoseaua care face legătura între Timișoara și Ciacova a intrat în reabilitare, CJT anunță că un nou drum județean va fi modernizat.

Este vorba despre tronsonul de drum cu o lungime de aproximativ 2,5 kilometri, care leagă localitățile comunei Belinț, Târgoviște (ieșirea de la km 3+581,00) și Babșa (km 5+936.00 – intersecția cu drumul comunal DC 83).

„DJ 609H este unul dintre multele drumuri județene care au primit în acest an undă verde pentru reabilitare. Operațiune care înseamnă nu doar creșterea siguranței și confortului participanților la trafic, ci se încadrează și în proiectul mai amplu de asigurare a unei conectivități mai bune între localitățile timișene”, a declarat Alin Nica, președintele CJ Timiș.  

Actuala structură rutieră este o succesiune de straturi din balast sau de pământ, iar lățimea părții carosabile este redusă și neuniformă pe alocuri.

Valoarea contractului este de aproape cinci milioane de lei cu TVA inclus. Câștigătoarea licitației pentru realizarea lucrării este S.C AMM Construct 2015 SRL, iar termenul de execuție este de 6 luni de la data primirii ordinului de începere. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.