Skip to main content

FOTO Tragedie în ziua de Crăciun! Un bărbat, cetățean turc, a murit după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în albia unui pârâu

Un accident grav s-a petrecut astăzi, imediat după prânz, pe DN6! Un bărbat și-a pierdut viața, după ce s-a răsturnat cu o autoutilitară într-un pârâu.

Accidentul s-a petrecut pe după Caransebeș, pe raza localității Buchin. Șoferul, un băbrat de 45 de ani, cetățean turc, se afla singur în cabina tirului. A pierdut însă, controlul asupra volanului și s-a răsturnat în albia pârâului Cârpa.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului n-au mai putut face nimic pentru bărbat, aceștia declarând decesul.

Astăzi, în jurul orei 12:44, polițiști de la Polița Municipiului Caransebeș au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe DN 6, în afara localității Buchin s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări polițiștii au stabilit că în timp ce un bărbat, cetățean turc, în vârstă de 45 ani, conducea o autoutilitară pe DN 6, din direcția Caransebeș către Orșova, la km 445+450 m, ar fi părăsit partea carosabilă, căzând cu autoturismul în albia pârâului Cârpa. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto, care se afla singur în autoutilitară”, transmite IPJ Caraș-Severin.

În acest moment se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.