Skip to main content

FOTO: Sute de doamne și domnișoare oprite în trafic de polițiști! În loc de amenzi, şoferiţele au primit mărţişoare

Este prima zi de primăvară, iar polițiștii rutieri din vestul țării păstrează tradiția și anul acesta, oferindu-le participantelor la trafic flori și mărțișoare.

În judeţul Hunedoara, cei de la IPJ şi-au început activitatea încă de dimineață și au tras pe dreapta sute de femei pentru a le „amenda” cu mărțișoare și flori, urmate de recomandări preventive pentru a evita accidentele rutiere.

Și polițiștii timișeni au fost „la datorie” astăzi, când au împărțit mărțișoare doamnelor și domnișoarelor de la volan.

Ei au oprit toate șoferițele care au trecut prin zona Punctelor Cardinale și le-au oferit, pe lângă simbolul primăverii, și diplome pentru „frumusețe și gingășie”.

Nici polițiștii locali nu s-au lăsat mai prejos, împărțind mici cadouri specifice zilei de 1 martie reprezentantelor sexului frumos, în piețe sau în mijloacele de transport în comun.

Gestul polițiștilor a surprins plăcut femeile, care au fost extrem de entuziasmate față de activitatea oamenilor legii.

Mesajele preventive și mărțișoarele au fost întâmpinate cu îmbrățișări și zâmbete.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.