Skip to main content

FOTO Polițiștii au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun, pentru o zi! Au dus cadouri copiilor mai puțin norocoși

Pentru că Moș Crăciun are o perioadă aglomerată în acesta zile, polițiștii au decis să-i dea o mână de ajutor.

Poliţiştii hunedoreni au răspuns, și în acest an, iniţiativei Crucii Roşii – Subfiliala Deva de a face o bucurie copiilor instituţionalizaţi, în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului.

De cadourile oferite de voluntarii Crucii Roşii – Subfiliala Deva și transportate de „ajutoarele cu epoleți ale Moşului” au beneficiat copiii cazaţi în centrele de asistenţă socială din muncipiul Vulcan, care vor simţi, astfel, bucuria apropierii sărbătorilor.

Cu autospecialele încărcate cu daruri, poliţiştii au fost la două centre de îngrijire pentru copii şi persoane cu dizabilităţi din municipiul Vulcan.

Copiii, bucuroşi de surpriza oferită, i-au răsplătit pe oamenii în uniformă cu mini-recitale de colinde tradiţionale.

Mulţumirile, sclipirea din privire, strângerea de mână sau o lacrimă ivită în colţul ochiului sunt recompense neprețuite pentru noi şi pentru voi, dăruitorii. Este încă o dovadă că puterea binelui este printre noi iar Dumnezeu lucrează prin oameni. Prin fiecare dintre noi. Mulţumim tuturor donatorilor! Respect colegilor polițiști!”, au transmis reprezentanţii Crucii Roşii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.