Skip to main content

FOTO Polițiștii au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun, pentru o zi! Au dus cadouri copiilor mai puțin norocoși

Pentru că Moș Crăciun are o perioadă aglomerată în acesta zile, polițiștii au decis să-i dea o mână de ajutor.

Poliţiştii hunedoreni au răspuns, și în acest an, iniţiativei Crucii Roşii – Subfiliala Deva de a face o bucurie copiilor instituţionalizaţi, în preajma Sărbătorii Naşterii Domnului.

De cadourile oferite de voluntarii Crucii Roşii – Subfiliala Deva și transportate de „ajutoarele cu epoleți ale Moşului” au beneficiat copiii cazaţi în centrele de asistenţă socială din muncipiul Vulcan, care vor simţi, astfel, bucuria apropierii sărbătorilor.

Cu autospecialele încărcate cu daruri, poliţiştii au fost la două centre de îngrijire pentru copii şi persoane cu dizabilităţi din municipiul Vulcan.

Copiii, bucuroşi de surpriza oferită, i-au răsplătit pe oamenii în uniformă cu mini-recitale de colinde tradiţionale.

Mulţumirile, sclipirea din privire, strângerea de mână sau o lacrimă ivită în colţul ochiului sunt recompense neprețuite pentru noi şi pentru voi, dăruitorii. Este încă o dovadă că puterea binelui este printre noi iar Dumnezeu lucrează prin oameni. Prin fiecare dintre noi. Mulţumim tuturor donatorilor! Respect colegilor polițiști!”, au transmis reprezentanţii Crucii Roşii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.