Skip to main content

Vacanțe de vis în destinații exotice! Eturia include zborurile charter pentru Maldive, Zanzibar și Kenya

Lansarea de către Eturia a charterelor în destinații exotice a deschis o nouă alternativă de a călători în destinații extra-europene.

Astfel, perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și începutul lui 2024, până în luna martie inclusiv, vine cu o ofertă pentru 3 destinații exotice în care turiștii români pot ajunge mai repede, fără risc de pierdere a bagajului sau întârzieri.

Este vorba despre charterele către: Maldive, Zanzibar, Kenya, precum și cel pentru Țara lui Moș Crăciun – Laponia cu plecări în 18, 22 si 26 decembrie.

Asemenea pachetelor de vacanță cu zbor de linie, cele tip charter includ zbor cu bagaj de cala, transfer, cazare la unitati hoteliere de min 4*, cu regim de masa care variază de la mic dejun la all inclusive, iar prețurile încep de la 750 euro și variază în funcție de perioadă, tipul de cazare și regimul de mese ales.

“În acest an, cererea pe segmentul charter a crescut cu 20% comparativ cu 2022, acesta este și motivul pentru care Eturia a lansat pe final de an 4 oferte de vacanțe tip charter, vacanțe pe care românii pot să le achizitoneze până în luna martie a anului viitor. În timp ce unii români cumpără încă vacanțe pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în destinații exotice, observăm un interes deosebit și pentru achiziționarea acestora pentru lunile ianuarie, februarie și martie, îmbracând forma cadourilor de Crăciun. Credem că motivul pentru care tot mai mulți români aleg și caută în special vacanțele de tip charter se datorează faptului că au un alt confort când vine vorba de timpul petrecut în aeronavă, dar și cu diminuarea până la zero a disconfortului pierderii bagajelor sau întârzierilor, atât de frecvente din păcate pe zona zborurilor de linie pe care și noi le operăm în această perioadă“, declară Ana Maria Gherasim, sales Manager Eturia.

În contextul cererii mari de vacanțe în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și a începutului de an, motivul care îi face pe români să caute varianta cea mai comodă a unui charter este prețul și economia de timp care poate să fie de până la 4-5 ore pentru un zbor.

Eturia a devenit, în 2007, prima agenție de turism turoperatoare din România ce oferă servicii tailor-made celor care vor să trăiască o călătorie exotică autentică oriunde pe glob la standarde superioare în turism.

Pentru clienți, dincolo de cele peste 150 de destinații din portofoliu în care agenția colaborează strâns cu parteneri locali, experiența Eturia include consultanți specializați pe fiecare zonă a globului, ce știu să recomande fiecărui client locuri, hoteluri, trasee și să ofere cele mai valoroase sfaturi.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.