Skip to main content

FOTO Noi imagini de pe șantierul Centurii Timișoara Sud! Lucrările avansează de la o zi la alta, iar în scurt timp vom scăpa de traficul greu din oraș

Aveansează lucrările pe Centura Timișoara Sud! Sute de muncitori lucrează zi și noapte, pentru ca traficul să fie deschis în vară.

Reprezentanții DRDP Timișoara anunță că circa 650 de muncitori s-au aflat săptămâna aceasta pe șantierul centurii Timișoara Sud, iar stadiul lucrării a trecut de 75%.

Echipele antreprenorului continuă așternerea straturilor de bază, precum și alte lucrări de drum, dar se lucrează cât e ziua de lungă și la structuri (poduri și pasaje).

Totodată a început montarea sistemelor pentru panourilor fonoabsorbante, se lucrează la parcările de pe traseu, la montarea sistemului de iluminat la pasaje, a început și montarea parapetului pietonal la podul peste Bega din zona Ghiroda.

Imaginea șantierului se schimbă de la o zi la alta, mai ales că la partea de drum se lucrează ”full time”, 24 de ore din 24, în două schimburi.

Varianta de ocolire a Timişoarei, prin zona de sud, are 25,69 de kilometri şi urmează traseul: Calea Lugojului – Ghiroda – Moşniţa – Urseni – Giroc – Chişoda – Şag – Utvin.

Pe șantier lucrează asocierea de firme SA & PE CONSTRUCT SRL (lider de asociere) și SPEDITION UMB – TEHNOSTRADE SRL. Termenul de finalizare este iulie 2024.

Valoarea contractului este de 383.844.478,02 lei, fara TVA, iar sursa de finantare este Programul Operational Transport.

Perioada de garanție a lucrărilor va fi de 10 ani.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.