FOTO: Jandarmii timișoreni, premiați cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române

Zi de sărbătoare pentru Jandarmeria Română!

La sediul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara a avut loc un ceremonial, cu ocazia împlinirii a 168 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române.

CITEȘTE ȘI: Atenție, timișoreni! Începe curățenia generală de primăvară

În cadrul festivităţii, domnul locotenent colonel Zăgan Claudiu Denis, adjunct al comandantului unităţii, a citit mesajele aniversare transmise cu acest prilej.

Totodată, un ofițer și șapte subofițeri jandarmi au fost înaintați în grad, fiindcă s-au remarcat în activitățile și misiunile desfășurate.

CITEȘTE ȘI: Şoferi de tir, buni de plată! Ce au păţit mai mulţi conducători auto, care au tranzitat Timişoara?

Pentru rezultate deosebite au fost acordate, de asemenea, diplome de merit și au fost transmise mulțumiri din partea comenzii unității.

Jandarmii care s-au clasat pe primele locuri la competițiile sportive, organizate cu prilejul aniversării Zilei Jandarmeriei Române, au fost recompensați cu diplome și premii.

{gallery}Ziua-Jandarmeriei{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.