Skip to main content

[Foto] Accident grav pe o șosea din vestul țării! Două victime au rămas încarcerate

Accident grav în această dimineață, pe DN 7. A fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

CITEȘTE ȘI: Traseu prelungit, pe linia de transport școlar S3! Vezi aici care sunt modificările

Accidentul a avut loc pe raza localității Căpruța din județul Arad. O mașină în care erau trei persoane a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Două victime, și anume două femeie de aproximativ 40 de ani au rămas captive în mașină. Pompierii de la descarcerare au tăiat fiarele mașinii pentru a le putea scoate pe femei. Acestea au fost predate echipajelor medicale, sosite la fața locului.

Au intervenit trei echipaje a Secției de Pompieri Bârzava, Garda de intervenție nr.1 Bârzava, un echipaj descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD si un echipaj de stingere pentru protecția zonei de intervenție cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, Stația Lipova. La sosirea echipqjelor de intervenție au găsit un autoturism în afara părții carosabile in care erau două victime, femei, încarcerare și un bărbat iesit din autoturism. Victimele încarcerare au fost extrase din mașină de către echipajul descarcerare, în viață, constiente si predate celor două echipaje medicale pentru a fi transportate la UPU Arad”, transmit reprezentanții ISU Arad. 

Bărbatul a refuzat inițial transportul la unitatea medicală dar a revenit peste aproximativ 30 de minute acuzând diferite dureri si a solicitat să fie preluat de o ambulanță. 

CITEȘTE ȘI: Video! Atac mafiot! Mașina unui polițist incendiată de un individ

Polițștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

{gallery}acc capruta arad{/gallery}

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.