Skip to main content

Decizie radicală, luată de conducerea PSD Timiș! Filiala Dumbrăvița a fost dizolvată, din cauza lui Victor Malac

Tensiunile din PSD Dumbrăvița au luat sfârșit odată cu ședința de aseară a BPJ, în cadrul căreia s-a votat dizolvarea organizației locale.

Sarcina de a coagula o nouă echipă în comuna de lângă Timișoara îi revine acum lui Adrian Pau, care a fost numit președinte interimar al filialei.

CITEȘTE ȘI: Amenzi de peste 1,2 milioane de lei, în urma controalelor la stațiile GPL din Timișoara și județ! 44 au fost închise

Problemele din PSD Dumbrăvița au fost generate de încăpățânarea lui Victor Malac, fost președinte al organizației locale și fost primar de a candida pentru un nou mandat în fruntea comunei, deși toate sondajele îl dau pierzător.

În încercarea de a forța mâna liderilor PSD Timiș, și-a convins colegii din organizația locală să voteze nominalizarea lui ca și candidat.

Dar, social democrații din conducerea filialei județene au preferat să meargă pe mâna Alinei Sperlea, de la Pro România, în baza protocolului dintre cele două partide.

Nici în momentul în care președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, a anunțat public, candidatura Alinei Sperlea, Malac nu a vrut să facă pasul înapoi, lucru care a dus la dizolvarea filialei Dumbrăvița.

Alina Sperlea, fostă atletă în lotul national al României, a intrat în politică 2020, când a candidat pe listele Pro România la Consiliul Local Dumbrăviţa.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.