Flăcări, într-un bloc cu 8 etaje! Un băiat a suferit arsuri la o mână

Intervenţie de urgenţă a pompierilor, care au fost solicitaţi să lichideze flăcările care au cuprins un apartament de la etajul 2, al unui bloc cu 8 etaje.

Incendiul a izbucnit aseară, după ora 21:00, pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea.

CITEŞTE ŞI: Chinul unei mame! I-a plecat băiatul la muncă, în străinătate, şi nu mai ştie nimic despre el

La fața locului au ajuns patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și cu ambulanța SMURD a subunității.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, care se manifesta în bucătăria apartamentului, în aproximativ zece minute, împiedicând propagarea acestuia la camerele locuinței și la celelalte apartamente.

De asemenea, au verificat locuințele învecinate, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum.

Echipajele medicate au acordat primele îngrijiri fiului proprietarei, în vârstă de 17 ani, care a suferit o arsură superficială la antebraț, acesta refuzând transportul la spital.

Din fericire nu au existat alte victime, iar pagubele materiale se rezumă la aparatele electrocasnice și mobila din bucătăria în care au izbucnit flăcările.

CITEŞTE ŞI: Video: Surpriză uriaşă pentru un copilaş de 5 ani, de ziua lui!

Din primele cercetări, pompierii au concluzionat că incendiul s-a produs după ce flacăra de la aragaz a cuprins perdeaua de la fereastră, care era prea aproape de sursa de foc.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.