Skip to main content

Flăcări, într-un bloc cu 8 etaje! Un băiat a suferit arsuri la o mână

Intervenţie de urgenţă a pompierilor, care au fost solicitaţi să lichideze flăcările care au cuprins un apartament de la etajul 2, al unui bloc cu 8 etaje.

Incendiul a izbucnit aseară, după ora 21:00, pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea.

CITEŞTE ŞI: Chinul unei mame! I-a plecat băiatul la muncă, în străinătate, şi nu mai ştie nimic despre el

La fața locului au ajuns patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și cu ambulanța SMURD a subunității.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, care se manifesta în bucătăria apartamentului, în aproximativ zece minute, împiedicând propagarea acestuia la camerele locuinței și la celelalte apartamente.

De asemenea, au verificat locuințele învecinate, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum.

Echipajele medicate au acordat primele îngrijiri fiului proprietarei, în vârstă de 17 ani, care a suferit o arsură superficială la antebraț, acesta refuzând transportul la spital.

Din fericire nu au existat alte victime, iar pagubele materiale se rezumă la aparatele electrocasnice și mobila din bucătăria în care au izbucnit flăcările.

CITEŞTE ŞI: Video: Surpriză uriaşă pentru un copilaş de 5 ani, de ziua lui!

Din primele cercetări, pompierii au concluzionat că incendiul s-a produs după ce flacăra de la aragaz a cuprins perdeaua de la fereastră, care era prea aproape de sursa de foc.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.