Skip to main content

Flăcări, într-un bloc cu 8 etaje! Un băiat a suferit arsuri la o mână

Intervenţie de urgenţă a pompierilor, care au fost solicitaţi să lichideze flăcările care au cuprins un apartament de la etajul 2, al unui bloc cu 8 etaje.

Incendiul a izbucnit aseară, după ora 21:00, pe Bulevardul Ştefan cel Mare din Oradea.

CITEŞTE ŞI: Chinul unei mame! I-a plecat băiatul la muncă, în străinătate, şi nu mai ştie nimic despre el

La fața locului au ajuns patru echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului 2 Oradea cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială de lucru la înălțime și cu ambulanța SMURD a subunității.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, care se manifesta în bucătăria apartamentului, în aproximativ zece minute, împiedicând propagarea acestuia la camerele locuinței și la celelalte apartamente.

De asemenea, au verificat locuințele învecinate, pentru a se asigura că nu există eventuale victime intoxicate cu fum.

Echipajele medicate au acordat primele îngrijiri fiului proprietarei, în vârstă de 17 ani, care a suferit o arsură superficială la antebraț, acesta refuzând transportul la spital.

Din fericire nu au existat alte victime, iar pagubele materiale se rezumă la aparatele electrocasnice și mobila din bucătăria în care au izbucnit flăcările.

CITEŞTE ŞI: Video: Surpriză uriaşă pentru un copilaş de 5 ani, de ziua lui!

Din primele cercetări, pompierii au concluzionat că incendiul s-a produs după ce flacăra de la aragaz a cuprins perdeaua de la fereastră, care era prea aproape de sursa de foc.

foto: arhivă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.