Firmele timișene, invitate la o misiune economică în Republica Moldova!

Camera de Comerț din Timiș împreună cu Consulatul Onorific al Republicii Moldova la Timișoara organizează în perioada 15 – 19 mai 2019  o misiune economică la Chișinău.

Misiunea are ca obiectiv vizitarea Târgurilor sectoriale FOOD & DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING.DEPOT. Totodată, la Camera de Comerţ Chisinău vor fi organizate întâlniri de tip B2B cu firme locale interesate de piata românească, care vor oferi firmelor timișene ocazia de a afla informații utile despre economia și potențialul investițional al Republicii Moldova, facilități fiscale și logistice oferite investitorilor străini,  oportunități de afaceri etc.

CITEȘTE ȘI: 92 de milioane de componente electronice au fost livrate de Continental Timișoara în ultimii 11 ani

În perioada 16 – 19 mai, Centrul Internațional de Expoziții MOLDEXPO va găzdui cele mai mari evenimente din industria alimentară – expozițiile FOOD&DRINKS, FOOD TECHNOLOGY și PACKAGING. DEPOT.  

Misiunea economică se dorește a fi un eveniment complex destinat promovării și intensificării relațiilor economice bilaterale. Sesiunea de întâlniri B2B va oferi participanților timișeni ocazia de a afla informații utile despre economia și potențialul investițional al Republicii Moldova, facilități fiscale și logistice oferite investitorilor străini, legislația muncii, aspecte financiar-bancare.  

România este pentru Republica Moldova principalul partener economic. 24,8% din exporturile Republicii Moldova merg spre România și 13% din importuri provin din România, deci este o activitate economică foarte intensă. Totodată, ne dorim foarte mult ca România să se regăsească și printre primele trei state care investesc în Republica Moldova. (…) Cred că există potențial pentru acest lucru și anume, prin organizarea de evenimente economice să încercăm să convingem companiile și oamenii de afaceri români asupra potențialului economic pe care îl oferă Republica Moldova. (…) Noi sperăm să avem o intensificare a relațiilor economice cu județul Timiș și dorim foarte mult ca oamenii de afaceri de aici să vină să investească în Republica Moldova, să facă afaceri cu Republica Moldova”, declara E.S. Mihai Gribincea, Ambasadorul Republicii Moldova în România, cu ocazia vizitei la CCIAT din decembrie 2016.

Costul participării la misiunea economică este: 430 euro/pers. pentru membri CCIAT și 440 euro+TVA/pers. pentru firmele care nu sunt membre CCIAT (loc în cameră dublă).

Tariful include: Bilet de avion + taxe aeroport (Timișoara-București-Chișinău + retur); Cazare 4 nopți la hotel *** (mic dejun inclus); Asistență din partea CCIAT.   

CITEȘTE ȘI: [Video] Imagini revoltătoare! Un copil de bani gata, de doar 15 ani, filmat în trafic la volanului unui bolid de lux!

Tariful nu include: asigurare medicală, transfer aeroport-hotel-aeroport, excursii opționale.

Tariful final poate varia în funcție de disponibilitatea biletelor de avion din momentul rezervării.

Termen de confirmare a participării: 15 martie 2019.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Și tu poți fi ajutorul lui Moș Crăciun pentru ca acesta să ajungă la fiecare copil ucrainean refugiat în Timișoara!

Asociația LOGS invită timișorenii cu inima mare, să se alăture campaniei de strângere de cadouri pentru cei 320 de copii din Ucraina care locuiesc în prezent în Timișoara.

Încă 12 milioane de euro, pentru transportul public din Timişoara! Primăria a câştigat un nou proiect prin PNRR

Primăria Municipiului Timișoara a câștigat proiectul ”Achiziția de mijloace de transport mai puțin poluante (troleibuze) necesare îmbunătățirii transportului public de călători în Municipiul Timișoara”, prin PNRR.

Bebeluşii de la Maternitatea Odobescu, lăsaţi în frig, o noapte întreagă! Societatea anunţă că are cărbune şi gaz, dar problema este alta

Administratorul special al Societăţii de Termoficare a Timişoarei anunţă ce stocuri de materie primă are în acest moment, pentru producerea agentului termic.

Moment plin de emoţie, la Timişoara! Un pompier a ieșit din dispozitivul de defilare și și-a cerut iubita în căsătorie

Ziua Naţională a României va avea de acum, o însemnătate deosebită pentru un cuplu din Timişoara.Este vorba despre Andrei, un pompier de la ISU Banat şi iubita lui, Ana-Maria.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.