Skip to main content

Final de anchetă în cazul bărbatului omorât în bătaie, în Complexul Studențesc! Cei cinci agresori au fost trimiși în judecată

A fost finalizată ancheta în cazul crimei din Complexul Studențesc din Timișoara, de la începutul lunii aprilie.

Atunci, un bărbat de 34 de ani a fost atacat pe strada Ofcea de mai multe persoane, în urma unui conflict spontan. Conform anchetatorilor, atacatorii, patru bărbați și o femeie, i-au aplicat mai multe lovituri bărbatului, cu picioarele, l-au imobilizat și l-au călcat pe cap. În urma agresiunilor, la scurt timp, victima a decedat.

Poliţiştii i-au reţinut imediat pe cei cinci suspecţi. Patru dintre ei au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar o femeie a primit arest preventiv la domiciliu.

Acum procurorii au finalizat ancheta, iar cei cinci au fost trimiși în judecată.

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaților C.A.-C., K.-K.Z., M.V., M.R.-I.-L., respectiv a inculpatei I.M.-S., aflată în stare de arest la domiciliu, sub aspectul săvârșirii, în coautorat, a infracțiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte. În fapt a fost reținut că în data de 01 aprilie 2023, în jurul orelor 20:50 – 21:00, în zona străzii Ofcea din municipiul Timișoara, inculpații ar fi exercitat violențe asupra victimei K.V.C., simultan sau succesiv, într-o acțiune conjugată, care s-a soldat, la scurt timp, cu decesul acesteia. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş”, transmite Parchetul .

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.