Skip to main content

Alianţa PMP-USR, respinsă în Timiş! Preşedintele interimar al PMP Timiş, Fedor Maşniţa, se delimitează de acţiunile lui Eugen Tomac

A mai rămas mai puţin de un an până la prima rundă de alegeri de anul viitor, iar liderii politici pregătesc alianţe care să le asigure rezultate cât mai bune.

Astfel de discuţii se poartă şi între Cătălin Drulă şi Eugen Tomac, pentru o colaborare USR-PMP, care însă nu este agreată de membrii PMP din teritoriu.

CITEŞTE ŞI: A fost finalizată documentația pentru întregirea Inelului IV de circulație!

După Iaşi, Ilfov, Cluj sau Prahova şi filiala Timiş, prin preşedintele interimar, Fedor Maşniţa, se delimitează de o alianţă cu cei pe care Traian Băsescu îi numea “neomarxişti”.

“Observăm cu stupoare cum Eugen Tomac, pe care cei mai mulţi dintre noi oricum nu îl recunoaştem ca preşedinte, iar instanţele de judecată au şi demonstrat că îşi asumă ilegal acest statut, poartă tot felul de negocieri. Scopul lui este acela de a-şi asigura lui personal, un post de europarlamentar, sau o altă funcţie importantă şi nicidecum nu urmăreşte binele partidului. Din aceste motive, noi, cei din filiala Timiş nu suntem de acord cu niciuna dintre acţiunile sale, mai ales cu această alianţă cu USR, pe care şi-o doreşte. Preşedintele legitim al PMP este Cristian Diaconescu. El este singurul în măsură să poarte negocieri cu un partid sau altul, după consultarea organizaţiilor judeţene”, a declarat Fedor Maşniţa, preşedintele interimat PMP Timiş, pentru Sursa de Vest.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.