Skip to main content

Alianţa PMP-USR, respinsă în Timiş! Preşedintele interimar al PMP Timiş, Fedor Maşniţa, se delimitează de acţiunile lui Eugen Tomac

A mai rămas mai puţin de un an până la prima rundă de alegeri de anul viitor, iar liderii politici pregătesc alianţe care să le asigure rezultate cât mai bune.

Astfel de discuţii se poartă şi între Cătălin Drulă şi Eugen Tomac, pentru o colaborare USR-PMP, care însă nu este agreată de membrii PMP din teritoriu.

CITEŞTE ŞI: A fost finalizată documentația pentru întregirea Inelului IV de circulație!

După Iaşi, Ilfov, Cluj sau Prahova şi filiala Timiş, prin preşedintele interimar, Fedor Maşniţa, se delimitează de o alianţă cu cei pe care Traian Băsescu îi numea “neomarxişti”.

“Observăm cu stupoare cum Eugen Tomac, pe care cei mai mulţi dintre noi oricum nu îl recunoaştem ca preşedinte, iar instanţele de judecată au şi demonstrat că îşi asumă ilegal acest statut, poartă tot felul de negocieri. Scopul lui este acela de a-şi asigura lui personal, un post de europarlamentar, sau o altă funcţie importantă şi nicidecum nu urmăreşte binele partidului. Din aceste motive, noi, cei din filiala Timiş nu suntem de acord cu niciuna dintre acţiunile sale, mai ales cu această alianţă cu USR, pe care şi-o doreşte. Preşedintele legitim al PMP este Cristian Diaconescu. El este singurul în măsură să poarte negocieri cu un partid sau altul, după consultarea organizaţiilor judeţene”, a declarat Fedor Maşniţa, preşedintele interimat PMP Timiş, pentru Sursa de Vest.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Înfrângere pentru Banat Girls în fața campioanelor de la Universitatea Cluj, în ultimul amical al iernii!

Banat Girls Comloșu Mare a pierdut cu 3-0 ultimul meci de verificare din pauza competițională în compania Universității Olimpia Cluj, partidă disputată pe o nouă bază sportivă inaugurată recent la Sebeș.

Dramă fără margini, în familia unui băiat de 16 ani! Adolescentul a murit după un meci de fotbal

Un băiat de 16 ani a murit la spital, după ce i s-a făcut rău în timpul unui meci de fotbal, pe terenul de sport din Biled, judeţul Timiş.

Povestea unei campioane! Amalia Ghigoarţă, tânăra din Poeni-Pietroasa, care calcă pe urmele Nadiei Comăneci

Amalia Ghigoarță, o tânără de numai 17 ani, a reușit să se impună în lumea gimnasticii cu determinare și pasiune, dovedind că originile sale din Poieni-Pietroasa nu sunt doar geografice, ci și o sursă de putere și inspirație.

SCM Timișoara dă nouă jucători la naționala de rugby

Naționala de rugby a României încheie parcursul din Rugby Europe Championship (REC) cu semifinala din Georgia și cu meciul de clasament. 

Noi lucrări la rețeaua Aquatim! Se întrerupe apa pe mai multe străzi din Timișoara, dar și în localitatea Izvin

Începând de luni, alimentarea cu apă va fi întreruptă temporar în vederea efectuării de lucrări la conducte, dar și pentru spălarea reței de distribuție.

Hemoragie de plecări din PNL și USR! Aproape 20 de primari și viceprimari au trecut la PSD

PSD Timiș continuă campania de racolări, în vederea consolidării organizației, pentru a obține un scor cât mai bun, la alegerile locale, din luna iunie.

CCIA Timiș continuă sesiunea de înscrieri la programe de formare profesională

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș prin Direcția  Instruire, Formare și Perfecționare Profesională organizează cursuri de formare profesională de specializare, calificare și instruire în baza acreditărilor emise de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației și Cercetării.

Bătaie generală, în miez de noapte! Patru indivizi și-au împărțit pumni și picioare

A fost nevoie de intervenția polițiștilor, azi-noapte la Timișoara, unde patru bărbați, s-au distrat de minune, într-un restaurant de pe strada Ștefan cel Mare, după care s-au luat la bătaie.