Skip to main content

Fiică disperată! Tatăl ei, plecat la muncă în Franţa, a dispărut fără urmă

Caz învăluit în mister, anchetat de poliţiştii care au fost alertaţi de fiica unui bărbat, că acesta a dispărut de aproape două săptămâni.

Adrian Paul, în vârstă de 47 de ani, din Lupeni, judeţul Hunedoara, a plecat în Franţa, în căutarea unui loc de muncă.

CITEŞTE ŞI: Comuna care dă clasă Timişoarei, la infrastructură sportivă! Unde va juca Naţionala de fotbal U18?

Bărbatul a pornit la drum împreună cu prieten din Aninoasa, pe data de 7 octombrie.

După câteva zile, fiica lui Adrian Paul şi-a sunat tatăl, însă la telefon a răspuns amicul lui.

Acesta i-a spus fetei, că amândoi au ajuns cu bine în Franţa, însă tatăl ei a plecat la cumpărături în urmă cu două zile şi nu s-a mai întors.

„În data de 10 octombrie 2022, tânăra a apelat numărul de telefon al tatălui său, însă a răspuns prietenul acestuia, din Aninoasa, care i-a spus că în data de 08 octombrie 2022, tatăl ei a plecat la cumpărături, din locul unde erau cazați, iar de atunci nu a revenit și nu mai știe nimic despre el”, transmite IPJ Hunedoara.
Temându-se de ce estemai rău, fata a cerut ajutorul poliţiştilor hunedoreni care fac apel şi la populaţie, pentru găsirea bărbatului.

Adrian Paul are următoarele semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, calviție totală, constituție atletică, ochi căprui-verzui, purta barbă tunsă scurt, iar ca semn particular, are o cicatrice liniară pe antebrațul drept, cu o lungime de aproximativ 5 cm.

CITEŞTE ŞI: Desculţă şi îmbrăcată sumar, o fetiţă de 9 ani rătăcea în beznă, pe un câmp!

Toţi cei care au informaţii despre bărbatul dispărut, sunt rugaţi să anunţe la 112, sau la cea mai apropiată secţie de Poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.