Skip to main content

Desculţă şi îmbrăcată sumar, o fetiţă de 9 ani rătăcea în beznă, pe un câmp!

Părinţii unei copile de 9 ani au cerut disperaţi ajutorul poliţiştilor, după ce le-a dispărut fiica.

Aceasta a plecat aseară, de acasă, iar familia a căutat-o peste tot, însă fără niciun rezultat.

CITEŞTE ŞI: Victime încarcerate, în urma unui accident grav! Traficul în zonă este blocat

Când s-a lăsat întunericul, părinţii fetiţei s-au gândit la ce este mai rău, în cazul în care copila ar fi rătăcit în noapte.

Micuţa a dispărut de pe raza unui sat de lângă Simeria, judeţul Hunedoara, unde au ajuns de urgenţă mai multe echipaje de poliţişti.

Din fericire, în scort timp, oamenii legii au găsit-o pe copilă, nu departe de casă, dar expusă riscului, dat fiind că era noapte şi temperaturi scăzute.

„Au fost formate mai multe patrule de polițiștii, care s-au deplasat în teren, în vederea efectuării de activităţi de căutare a minorei. În jurul orei 20:10, un poliţist din cadrul Formaţiunii Investigații Criminale Simeria a reuşit să identifice minora pe un câmp, la aproximativ 300 de metri de domiciliu (aceasta nu prezenta urme de violență fizică, dar era desculţă, motiv pentru care a fost transportată pe umeri de poliţistul care a găsit-o)”, transmite IPJ Hunedoara.

Fetiţa a fost înapoiată familiei, însă inspectorii de la Protecţia Copilului au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili dacă micuţa este îngrijită cum trebuie.

CITEŞTE ŞI: Pe urmele eroilor din 1989! Primăria Timişoara a primit finanţare pentru Traseul Muzeal al Revoluției
Minora a fost reîncredințată familiei, cazul fiind în atenţia D.G.A.S.P.C. Hunedoara-Deva, urmând ca reprezentanții acestei instituții să dispună măsuri, conform competenţelor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.