Skip to main content

Comuna care dă clasă Timişoarei, la infrastructură sportivă! Unde va juca Naţionala de fotbal U18?

Săptămâna viitoare, echipa naţională de fotbal under 18 are programate două meciuri amicale cu Serbia.

Dată fiind apropierea geografică, cele două partide se vor disputa în judeţul Timiş.

Însă, nu în Timişoara, cum ar fi fost normal, pentru oraşul de pe Bega nu are nicio locaţie potrivită pentru astfel de meciuri.

CITEŞTE ŞI: Desculţă şi îmbrăcată sumar, o fetiţă de 9 ani rătăcea în beznă, pe un câmp!

La acest nivel se cer vestiare cu dușuri individuale și cu locuri individuale, delimitate în acel sistem de dulăpioare.

Pentru că Timişoara nu are aşa ceva, echipa antrenată de Daniel Mogoşanu va juca în comuna Şag, unde stadionul oferă toate condiţiile necesare.

Săptămâna viitoare vom avea un eveniment frumos la Şag. Echipa Naţională a României Under 18 va juca două meciuri amicale cu Serbia Undre 18: marţi, 25 octombrie, de la ora 16:00 şi joi, 27 octombrie, de la ora 11:00. Abele partide se vor disputa pe frumosul nostru stadion Timișul Șag, bază sportivă ce îndeplinește condițiile pentru desfășurarea unei competiții la acest nivel”, a anunţat Flavius Roşu, primarul comunei Şag.

Stadionul ”Dan Păltinișanu” este închis încă din luna februarie, urmând să fie demolat, iar stadionul CFR a fost transformat în spital de campanie pentru pacienţii COVID.

La Știința și Electrica, unde evoluează acasă în campionatul Ligii 2, Poli Timișoara și Ripensia nu există vestiare pentru meciurile internaționale.

CITEŞTE ŞI: Pe urmele eroilor din 1989! Primăria Timişoara a primit finanţare pentru Traseul Muzeal al Revoluției

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.