Skip to main content

Fetiță atacată de un câine periculos, pe drumul spre școală! Copila a ajuns la spital

Incident grav petrecut în apropierea unei școli! O fetiță a fost atacată de un câine periculos.

Animalul s-a năpustit asupra fetei, în timp ce aceasta se îndrepta spre școală. Incidentul a avut loc ieri dimineață în cartierul Marginea din Reșița.

Jandarmii au fost sesizată de un cadru didactic despre faptul că o fetiță în vârstă de 12 ani, a fost mușcată, pe timpul deplasării către școală. Aceștia au luat imediat legătura cu eleva, moment în care la fața locului a fost solicitat și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de poliție.

Fetița a fost transportată la Spitalul Județean Reșița petru investigații suplimentare și tratament adecvat.

După ce a fost acordat primul ajutor, jandarmii cărășeni au identificat și proprietarul câinelui, care avea domiciliul pe o stradă din apropierea unității de învățământ, pentru luarea măsurilor legale.

Din discuțiile cu proprietarul a reieșit faptul că animalul a ieșit din curtea imobilului, fără știrea stăpânului, iar la vederea micuței, câinele s-a năpustit asupra ei, mușcând-o în zona șoldului. În situația de față, jandarmii cărășeni au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzută de OUG 55/2002, privind câinii periculoși”, transmite IJJ Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.