Skip to main content

Fetiță atacată de un câine periculos, pe drumul spre școală! Copila a ajuns la spital

Incident grav petrecut în apropierea unei școli! O fetiță a fost atacată de un câine periculos.

Animalul s-a năpustit asupra fetei, în timp ce aceasta se îndrepta spre școală. Incidentul a avut loc ieri dimineață în cartierul Marginea din Reșița.

Jandarmii au fost sesizată de un cadru didactic despre faptul că o fetiță în vârstă de 12 ani, a fost mușcată, pe timpul deplasării către școală. Aceștia au luat imediat legătura cu eleva, moment în care la fața locului a fost solicitat și un echipaj SMURD, dar și un echipaj de poliție.

Fetița a fost transportată la Spitalul Județean Reșița petru investigații suplimentare și tratament adecvat.

După ce a fost acordat primul ajutor, jandarmii cărășeni au identificat și proprietarul câinelui, care avea domiciliul pe o stradă din apropierea unității de învățământ, pentru luarea măsurilor legale.

Din discuțiile cu proprietarul a reieșit faptul că animalul a ieșit din curtea imobilului, fără știrea stăpânului, iar la vederea micuței, câinele s-a năpustit asupra ei, mușcând-o în zona șoldului. În situația de față, jandarmii cărășeni au întocmit actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii prevăzută de OUG 55/2002, privind câinii periculoși”, transmite IJJ Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.