Festivalul concurs ”Lada cu zestre”, la Sânnicolau Mare și Jimbolia în acest sfârșit de săptămână

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș organizează astăzi la Sânnicolau Mare, și mâine la Jimbolia, noi evenimente în cadrul Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre”, ediția 2018.

CITEȘTE ȘI: Accident grav pe o șosea din vestul țării! O fată de 16 ani a rămas încarcerată

Participă artiști dansatori, recitatori dialectali, soliști vocali și instrumentali, coruri, tarafuri, meșteșugari, colecționari și experți în gastronomie tradițională.

Banatul multietnic va fi reprezentat aici prin intermediul dansurilor sârbești, maghiare și germane care în această parte a județului Timiș se regăsesc în forma lor autentică.

Accesul publicului este liber!

Ediția a XII-a a Festivalului – Concurs ”Lada cu Zestre” se desfășoară în perioada 03 martie- 17 iunie 2018 și coagulează în jurul său peste 1.500 de artiști cu vârste cuprinse între 6 și 80 de ani. 

CITEȘTE ȘI: Călin Dobra, ferm în declarații! Stadionul ”Dan Păltinișanu” va fi demolat, iar în locul lui se va construi altul nou

Festivalul este structurat pe următoarele secțiuni: coregrafie, muzică, expoziții, colecții, poezie dialectală, gastronomie tradițională.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.