Accident grav pe o șosea din vestul țării! O fată de 16 ani a rămas încarcerată

Trei frați au fost implicați  într-un grav accident de circulație  în această dimineață. Doi dintre ei, minori.

CITEȘTE ȘI: Tragedie în familia unui bărbat de 47 de ani! A fost găsit mort într-un râu

S-a  întâmplat  în această dimineață pe DN 79,  în jurul orei 5.00,  în localitatea Șimand din județul Arad. O mașină s-a răsturnat  în șanțul de pe marginea drumului, iar o fată de 16 ani a rămas  încarcerată fiind nevoie de ajutorul pompierilor să fie scoasă dintre fiare.

Celălalt pasager, un băiat de 10 ani a ieșit singur din mașină,  însă și el a avut nevoie de  îngrijiri medicale. Fratele lor mai mare este cel care conducea mașina. Acesta a refuzat  însă să fie transportat la spital.

CITEȘTE ȘI: Călin Dobra, ferm în declarații! Stadionul ”Dan Păltinișanu” va fi demolat, iar în locul lui se va construi altul nou

In această dimineață la ora 05.17 a avut loc un accident rutier pe DN 79  în localitatea Șimand.In accident au fost implicate 3 persoane din care 2 minori, o fetiță de 16 ani  încarcerată, conștientă cooperanta acuzând dureri abdominale (descarcerată de către echipajul ASAS cu 5 subofițeri de la Garda nr.2 de intervenție Chișineu Cris cu modulul descarcerare, a fost predata la echipajul SAJ Santana și transportată la spital) și un băiat de 10 ani ieșit din autoturism (prezenta traumatism facial și a fost transportat de SAJ Cris la spital) și un adult fratele celor 2 (șoferul autoturismului care refuza transportul și examinarea)”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

accident simand 2

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.