Skip to main content

Femeie transportată de urgență, la spital, după ce un bolovan s-a desprins de pe versant și s-a prăbușit peste mașina ei

Un accident rutier s-a petrecut după ce o bucată de stâncă de pe versant s-a desprins și a căzut peste o mașină în care era șoferița și soțul ei.

S-a întâmplat pe Defileul Jiului, iar bolovanul a căzut pe parbrizul autoturismul, în partea stângă.

Bărbatul care era pe locul pasagerului a sunat la 112, a anunțat ce s-a întâmplat și a cerut ajutor pentru soția lui care a fost rănită.

„Pe da data de 31 mai 2024, în jurul orei 21:20, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că, în timp ce se afla împreună cu soția sa, în vârstă de 36 de ani, din comuna Baru, într-un autoturism condus de femeie pe DN 66 (defileul Jiului), din direcția Lainici – Petroșani, la un moment dat, de pe versantul muntos s-a desprins o piatră care a spart parbrizul autoturismului și a rănit-o ușor pe conducătoarea auto. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență Petroșani pentru acordarea de îngrijiri medicale„, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.