Skip to main content

Mamă disperată, după ce fiica i-a dispărut de pe drumul spre casă! Fata a fost dată în urmărire națională

S-a data alarma, azi-noapte, când o femeie a sunat la 112 și a cerut ajutor pentru a-și găsi fata care a dispărut fără urmă.

Renata Florina Faghiura, în vârstă de 16 ani, din municipiul Hunedoara, și-a petrecut Ziua Copilului, la o prietena, iar în jurul orei 15:00 a pornit spre casă.

Din acel moment, nimeni nu mai știe nimic despre ea, iar mama ei, care în aceste moment este în străinătate, a încercat în zadar, să o contacteze.

Fata fost văzută ultima dată în cartierul Micro 7 din Hunedoara, acolo unde locuiește prietena ei.

Polițiștii au început imediat căutările, iar în paralel face apel și la populație, pentru găsirea ei.

Renata Florina Faghiura are următoarele semnalmente: înălțime 160 cm., greutate 50 kg., păr șaten, lung, cu șuvițe blonde, ochi căprui, constituția atletică, fără tatuaje sau alte semne distinctive.

Aflată peste hotare, mama fetei nu a putut preciza cu ce era îmbrăcată fiica sa în momentul în care a dispărut.

Cei care dețin informații care pot duce la găsirea adolescentei sunt rugați să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.