Skip to main content

Scandal la Târgul de Crăciun! Un vânzător a fost ameninţat cu cuţitul de un client nemulţumit! A intervenit şi Poliţia

Scandal la Târgul de Crăciun din Timişoara, în acest weekend! Un client nemulţumit a scos un cuţit şi a ameninţat un comerciant.

Scandalul a izbucnit în zona de food court a Târgului, din Parcarea Modex! Poliţiştii locali au fost solicitaţi să intervină, după ce clientul a făcut scandal nemulţumit de produsul pe care l-a cumpărat. Ba mai mult, a scos şi un cuţit şi l-a ameninţat pe vânzător.

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au acționat sâmbătă seara, în jurul orei 21.00, în zona centrală a orașului, pentru a aplana un conflict izbucnit între un vânzător și un client al unei societăți de la Târgul de Crăciun. Polițiștii locali au fost direcționați de Dispeceratul Poliției Locale în zona Modex, unde un bărbat a fost reclamat de un vânzător că l-ar fi amenințat cu cuțitul, nemulțumit de produsul pe care acesta i l-a comercializat”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Bărbatul recalcitrant a fost identificat rapid de poliţişti. Acesta are 52 de ani şi este din Timişoara.

La fața locului a fost găsit și cuțitul, de care bărbatul a încercat să scape aruncându-l la mică distanță de căsuțele cu mâncare.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.