Skip to main content

Femeie disperată, după ce i-a dispărut copilaşul! Micuţul a fost dat în urmărire naţională

Se fac căutări ample pentru găsirea unui băieţel de 7 ani, despre care mama lui nu mai ştie nimic, de două zile.

Este vorba despre Emil-Mădălin Turdăşan, din Orăştie, judeţul Hunedoara, care alaltăieri a fost trimis, de mama lui, la tatăl biologic, de care femeia este despărţită.

La scurt timp, femeia a verificat telefonic, dacă totul este în regulă, iar fostul partener de viaţă i-a spus că se pregăteşte să iasă cu cel mic în oraş.

CITEŞTE ŞI: CSU Poli caută calificarea la Final Four-ul Campionatului Național U19 de baschet feminin

Din acel moment, mama copilului nu a mai reuşit să ia legătura nici cu bărbatul, nici cu cel mic.

Se teme de ce este mai rău şi a cerut ajutorul Poliţiei, pentru a-şi găsi fiul.

Acum, oamenii legii fac apel la toţi care deţin informaţii utile, să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată Secţie de Poliţie.

“În data de 11 ianuarie 2024, în jurul orei 16:30, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o femeie din Orăștie cu privire la faptul că, în data de 10 ianuarie 2024, l-a trimis pe fiul său, TURDĂȘAN EMIL-MĂDĂLIN, în vârstă de 7 ani (foto) să stea la locuința tatălui acestuia, din municipiul Orăștie, până la data de 11 ianuarie a.c., conform înțelegerii avute cu bărbatul (fostul concubin al femeii). În data de 10 ianuarie 2024, jurul orei 09:00, femeia l-a contactat telefonic pe tatăl minorului, care i-a comunicat faptul că urmează să iasă în oraș, împreună cu fiul său. Ulterior, aceasta nu l-a mai putut contacta telefonic nici pe fiul său, nici pe fostul concubin (tatăl minorului)”, transmite IPJ Hunedoara.

Emil-Mădălin Turdăşan are următoarele semnalmente: înălțime 1,20 m., greutate 17 kg., păr șaten, ochi negri (nu se cunosc date cu privire la vestimentația minorului).

Poliţiştii au început căutările imediat după ce au fost alertaţi de mama băieţelui şi l-au dat pe acesta în urmărire naţională, însă până acum, nu au dat de urma lui.

CITEŞTE ŞI: Scene teribile, într-o benzinărie! Cinci bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare! A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.