Skip to main content

Atenţie, şoferi! Trafic îngreunat, pe unul dintre cele mai tranzitate drumuri din vestul ţării, după ce un tir s-a răsturnat

Un accident rutier care, din fericire, nu s-a soldat cu victime, s-a petrecut în urmă cu puţin timp, pe DN 6, între localităţile Cornea şi Domaşnea, din judeţul Caraş-Severin.

Aici, şoferul unui tir a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit şoseaua şi s-a răsturnat.

CITEŞTE ŞI: Femeie disperată, după ce i-a dispărut copilaşul! Micuţul a fost dat în urmărire naţională

Din primele informaţii, nu sunt victime, însă circulaţia auto este îngreunată.

Eset aşteptată o macara de mare tonaj care să ridice tirul care blochează o bandă de mers.

VOM REVENI CU DETALII

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]