Skip to main content

Scene teribile, într-o benzinărie! Cinci bărbaţi şi-au împărţit pumni şi picioare! A fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine

Cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 18 şi 46 de ani, au ajuns după gratii, fiind acuzaţi de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire.

Totul după un scandal de proproţii în care au fost implicaţi pe data de 7 ianuarie, atunci când s-au intersectat într-o staţie Peco din localitatea bihoreană Chiribiș.

Bărbaţii au început o discuţie contradictorie, care a degenerat într-o bătaie generală.

Angajaţii benzinăriei au sunat la 112, iar echipajul de poliţişti care a ajuns imediat la locul indicat a reuşit să îi despartă pe cei cinci bărbaţi care îşi ieşiseră din minţi.

Oamenii legii au deschis şi o anchetă în acest caz, pentru a stabili rolul pe care l-a avut fiecare dintre cei cinci în altercaţie, iar la final toţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

“Polițiștii Secției nr.4 de Poliție Rurală Marghita au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de cinci persoane, respectiv față de un bărbat de 46 de ani și un tânăr de 18 ani, ambii din comuna Balc, județul Bihor, față de un bărbat de 32 de ani, din comuna Tăuteu, județul Bihor, față de un bărbat de 36 de ani, din comuna Paleu, județul Bihor și față de un altul de 27 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordini și liniștii publice și lovirea sau alte violențe”, transmite IPJ Bihor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.