Skip to main content

Femeie, disperată după ce a rămas fără portofel la ANAF! Jandarmii i-au venit în ajutor

O femeie din Timișoara  și-a achitat dările către ANAF și a rămas fără portofel!

CITEȘTE ȘI: Construcția unui centru cultural şi educaţional pentru copiii din zona Kuntz, împotmolită în birocrație!

S-a întâmplat ieri dimineaă, în jurul orei 9.30.  Norocul a făcut ca un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş,  aflat în serviciu în sediul ANAF Timişoara, să fie cel care a găsit portofelul pe holurile instituţiei. În portmoneu se aflau documentele de identitate ale femeii, dar și carduri bancare şi suma de 200 lei.

În scurt timp femeie și-a dat seama că și-a pierdut portofelul și s-a întors la sediu ANAF.

Aceasta a explicat că a făcut cu puţin timp înainte plăţi în cadrul instituţiei, iar într-un moment de neatenţie i-a căzut portofelul.

CITEȘTE ȘI: Bărbat, găsit într-o baltă de sânge în depozitul în care lucra! Polițiștii au intrat pe fir, ce s-a întâmplat?

Jandarmul a luat legătura cu femeia și i-a înapoiat portofelul. Acesta i-a mulțumit  personal jandarmului aflat în serviciu şi printr-o scrisoare de mulţumire adresată conducerii instituţiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.