Femeie, disperată după ce a rămas fără portofel la ANAF! Jandarmii i-au venit în ajutor

O femeie din Timișoara  și-a achitat dările către ANAF și a rămas fără portofel!

CITEȘTE ȘI: Construcția unui centru cultural şi educaţional pentru copiii din zona Kuntz, împotmolită în birocrație!

S-a întâmplat ieri dimineaă, în jurul orei 9.30.  Norocul a făcut ca un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş,  aflat în serviciu în sediul ANAF Timişoara, să fie cel care a găsit portofelul pe holurile instituţiei. În portmoneu se aflau documentele de identitate ale femeii, dar și carduri bancare şi suma de 200 lei.

În scurt timp femeie și-a dat seama că și-a pierdut portofelul și s-a întors la sediu ANAF.

Aceasta a explicat că a făcut cu puţin timp înainte plăţi în cadrul instituţiei, iar într-un moment de neatenţie i-a căzut portofelul.

CITEȘTE ȘI: Bărbat, găsit într-o baltă de sânge în depozitul în care lucra! Polițiștii au intrat pe fir, ce s-a întâmplat?

Jandarmul a luat legătura cu femeia și i-a înapoiat portofelul. Acesta i-a mulțumit  personal jandarmului aflat în serviciu şi printr-o scrisoare de mulţumire adresată conducerii instituţiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.