Skip to main content

Bryan Cheng, cel mai bun violoncelist canadian în 2023 va încânta publicul timișorean cu un recital și concert orchestral!

Cel mai bun violoncelist canadian în 2023 susține două evenimente într-o săptămână, la Sala Capitol.

Recent recompensat pentru excelența artistică din 2023 cu Premiul „Virginia Parker” de către The Canada Council for the Arts, de asemenea deținător al unor premii importate la cele mai prestigioase competiții internaționale din lume, inclusiv „Regina Elisabeta”, Geneva și Concursul Internațional Paulo, violoncelistul Bryan Cheng – artist în Rezidență al Filarmonicii Banatul Timișoara în Stagiunea 2023/24, susține două evenimente la Sala Capitol, săptămâna aceasta.

Primul dintre ele este recitalul Cheng² Duo, din 10 ianuarie, de la ora 19:00, atunci când va fi acompaniat la pian de către sora sa Silvie Cheng.

Programul cuprinde lucrări de S. TSINTSADZE , A. DVOŘÁK, D. WIJERATNE, C. DEBUSSY și F. CHOPIN.

Bryan va concerta, de asemenea, din postura de solist, vineri, 12 ianuarie, de la ora 19:00, alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara, sub bagheta dirijorală a maestrului Ștefan Geiger – dirijor principal invitat în Stagiunea 2023/24.

În program:

  • T. DUBOIS – Suita concertantă pentru pian, violoncel și orchestră
  • H. BERLIOZ – Simfonia fantastică

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii, la casierie, în librăriile Cărturești și pe myticket.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.

Firmele timișene, invitate într-o nouă misiune economică în China!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș pregătește pentru perioada 13 – 23 octombrie o misiune economică în China!

Retim distribuie gratuit, saci galbeni în Zona 1 rural

Pentru îmbunătățirea gestionarea deșeurilor în Zona 1 rural a județului Timiș, RETIM a început distribuirea sacilor galbeni destinati colectării separate a deșeurilor reciclabile din plastic, metal, hârtie și carton, inclusiv a deșeurilor din ambalaje.

Zborurile de la Timișoara spre și dinspre Munchen, anulate din cauza grevei de pe principalele aeroporturi din Germania!

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara anunță că în urma grevei de pe principalele aeroporturi din Germania, zborurile de mâine, 20 februarie, spre și dinspre Munchen, sunt anulate.

Flavius Biea își pune centura „la bătaie”! Ce alte nume din boxul profesionist sunt anunţate pentru gala de box de la Timişoara, din luna aprilie?

The  people’s Champ, Flavius Biea, revine în ring pentru a-și păstra centura IBA cucerită după ce l-a învins la puncte pe argentinianul Juan Jose Velasco într-o gală desfășurată la Mioveni anul trecut, pe 5 mai.

FOTO S-a reluat circulaţia tramvaielor pe bulevardul Cetăţii! Lucrările au fost finalizate

S-au finalizat lucrările de reabilitate pe bulevardul Cetății din Timișoara, iar începând de astăzi a fost reluată circulația tramvaielor în zonă.

Începe Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024! Peste 120 de sportivi s-au înscris

Peste 120 de sportivi s-au înscris la Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, prima competiție de acest gen organizată în țara noastră, sub auspiciile Federației de Padel din România.

Fetiță inconștientă, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului! UPDATE: Copila a murit

Un accident cumplit s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, cân a fost nevoie și de intervenția unui echipaj de descarcerare, după ce o mașină s-a răsturnat pe marginea drumului.