Skip to main content

Bryan Cheng, cel mai bun violoncelist canadian în 2023 va încânta publicul timișorean cu un recital și concert orchestral!

Cel mai bun violoncelist canadian în 2023 susține două evenimente într-o săptămână, la Sala Capitol.

Recent recompensat pentru excelența artistică din 2023 cu Premiul „Virginia Parker” de către The Canada Council for the Arts, de asemenea deținător al unor premii importate la cele mai prestigioase competiții internaționale din lume, inclusiv „Regina Elisabeta”, Geneva și Concursul Internațional Paulo, violoncelistul Bryan Cheng – artist în Rezidență al Filarmonicii Banatul Timișoara în Stagiunea 2023/24, susține două evenimente la Sala Capitol, săptămâna aceasta.

Primul dintre ele este recitalul Cheng² Duo, din 10 ianuarie, de la ora 19:00, atunci când va fi acompaniat la pian de către sora sa Silvie Cheng.

Programul cuprinde lucrări de S. TSINTSADZE , A. DVOŘÁK, D. WIJERATNE, C. DEBUSSY și F. CHOPIN.

Bryan va concerta, de asemenea, din postura de solist, vineri, 12 ianuarie, de la ora 19:00, alături de Orchestra simfonică a Filarmonicii Banatul Timișoara, sub bagheta dirijorală a maestrului Ștefan Geiger – dirijor principal invitat în Stagiunea 2023/24.

În program:

  • T. DUBOIS – Suita concertantă pentru pian, violoncel și orchestră
  • H. BERLIOZ – Simfonia fantastică

Biletele se găsesc pe site-ul Filarmonicii, la casierie, în librăriile Cărturești și pe myticket.ro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.