Skip to main content

Fără wc-uri pe autostradă! De ce vor fi închise?

Vești proaste pentru șoferi! Vor fi închise wc-urile de pe autostradă.

Este vorba despre toaletele din spaţiile de servicii de pe Autostrada A1 Timişoara – Lugoj, lotul 2, km 481+625, calea 1 şi calea 2, în apropiere de Recaş, care vor fi închise începând de mâine, ca urmare a expirării contractului existent. 

Deşi procedura de licitaţie a fost realizată în timp util, iar contractul a fost atribuit, rezultatul procedurii a fost contestat la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. 

Pe sectorul amintit al A1 Timişoara – Lugoj, sunt funcţionale spaţiile din parcarea de la km 471+856, în apropiere de Topolovăţu Mare, unde se va asigura curăţenia în regie proprie, de către DRDP Timişoara. Alte spaţii cu toalete sunt accesibile la km 446+890, în apropiere de localitatea Traian Vuia.

Pe întreg sectorul de autostradă Cunţa – Nădlac rămân deschise, de la 1 aprilie, următoarele spaţii de servicii:

– Pianu – km 316+560
– Traian Vuia – km 446+890
– Topolovăţu Mare – km 471+856
– Pecica – km 558+618
– Punctul de trecere a frontierei Nădlac II – km 583+888

Pentru evitarea unor situaţii neplăcute, rugăm participanţii la trafic să apeleze şi la spaţiile de servicii situate în apropierea nodurilor de circulaţie de pe autostradă: la Sebeş, Lancrăm – spre Alba Iulia, Orăştie – spre Cugir, Pecica – spre Arad”, transmit reprezentanții DRDP Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.