Skip to main content

Familie disperată! Un băiat de 17 ani din Șag a plecat spre școală, în Timișoara, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el!

Polițiștii timișeni sunt în alertă, după ce un adolescent de 17 ani a dispărut fără urmă, iar familia nu mai poate da el.

Băiatul locuiește în Șag, iar în dimineața zilei de luni, 8 ianuarie, a plecat spre școală, în Timișoara. A fost ultima dată când a fost văzut de familie. De atunci nimeni nu mai știe nimic de el.

Polițiștii timișeni au început o anchetă în acest caz.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează verificări în vederea depistării unui minor, de 17 ani, dispărut de pe raza localității Șag, județul Timiș. La data de 08 ianuarie a.c., SIMEREA GABRIEL – SORINEL ar fi plecat de la domiciliul său din localitatea Șag spre școala unde învață din Timișoara, iar până în prezent nu a mai revenit”, transmite IPJ Timiș.

Băiatul are următoarele semnalmente: înălțime 1.90 m, 65 kg., păr șaten (creț), ochii căprui.

În momentul în care a fost văzut ultima oară, acesta purta o pereche de pantaloni negri, jachetă neagră cu roșu și pantofi sport negri.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]