Skip to main content

Fără frică de Dumnezeu! Un individ a jefuit o femeie, chiar în timpul slujbei de la biserică

A mers să se roage, la biserică, dar s-a întors fără banii şi documentele pe care le avea în geantă.

Este păţania unei femei de 65 de ani, din municipiul Hunedoara, care a fost jefuită în biserica din oraş.

CITEŞTE ŞI: Presiune scăzută la apă, într-o localitate din Timiș! Aquatim anunță lucrări la rețelele de distribuție

Când şi-a dat seama ce i s-a întâmplat, femeia a alertat Poliţia, care a început imediat verificările.

În scurt timp, oamenii legii au dat de individul certat cu legea dar şi cu Dumnezeu, şi l-au aruncat după gratii.

Este vorba despre un bărbat de 35 de ani, care acum este acuzat de furt.

„La sediul Poliției Municipiului Hunedoara s-a prezentat o femeie în vârstă de 65 de ani, din municipiul Hunedoara care a reclamat faptul că în jurul orei 10:20, în timp ce se afla în incinta unui locaș de cult din Hunedoara, o persoană necunoscută i-a sustras din geantă un portmoneu în care se aflau documente personale și o sumă de bani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, iar în urma activităților investigative au identificat un bărbat în vârstă de 35 ani, din municipiul Hunedoara, bănuit de comiterea faptei reclamate”, transmite IPJ Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.