Skip to main content

Expoziția ContiEuropeanRoadshow ajunge în România, la toamnă!

Un camion al Continental a pornit la drum de aproape un an, aducând expoziția de tehnologie ContiEuropeanRoadshow în fața partenerilor și clienților de pe întreg continentul.

Călătoria aduce echipa producătorului de anvelope în peste 30 de țări, parcurgând în acest timp o distanță de peste 50.000 de kilometri. Compania de tehnologie prezintă idei inovatoare pentru un transport eficient, ecologic și de viitor în cadrul evenimentelor dedicate clienților, la târgurile comerciale și întâlnirile din industrie.

După vacanța de iarnă, expoziția itinerantă se pregătește acum pentru cea de-a doua etapă.

Astfel, camionul Continental va ajunge în România în această toamnă, urmând a oferi vizitatorilor informații despre soluțiile inovatoare ale companiei pentru industria auto.

Expoziția interactivă ContiEuropeanRoadshow prezintă clienților soluții inovatoare ale companiei pentru industria auto, sub forma unui jurnal de călătorie cu informații utile atât despre țările gazdă, cât și despre transportul de marfă al companiilor și cele mai recente tendințe și tehnologii de pe piață.

Expunem produse și servicii concepute pentru a-i ajuta pe clienții noștri de flotă să facă față provocărilor enorme cu care se confruntă industria. Atât clienții noștri, cât și colegii de pe piață apreciază faptul că mergem direct la ei. Camionul expoziției găzduiește o serie de întâlniri și dezbateri diverse și benefice atât pentru vizitatori și clienți, cât și pentru noi. Astfel, oferim o platformă unică pentru discutarea întrebărilor cruciale pe care le adresează companiile de transport rutier, distribuitorii de anvelope și producătorii de vehicule”, a spus Tansu Isik, Head of Fleet Solutions EMEA în cadrul sectorului de activitate Continental Tires, ale cărui responsabilități includ și evenimentul ContiEuropeanRoadshow.

În luna aprilie, expoziția va ajunge în Spania și Portugalia, apoi în luna mai va continua cu Italia, Austria și Elveția. Aceste opriri vor fi urmate de altele în Franța, Cehia și Slovacia, înainte de o escală, ăentru al doilea an consecutiv, la evenimentul ADAC Truck Grand Prix de la Nürburgring, care va avea loc în perioada 11-14 iulie. 

În toamnă, turneul rutier se va îndrepta spre sud-estul Europei, trecând prin România, Ungaria, Bulgaria, Bosnia și Herțegovina, Croația, Serbia și Slovenia.
Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.