Skip to main content

Atenție, șoferi! Noi restricții de circulație! De mâine început lucrările la rețele de apă din zona intersecției străzilor Podeanu cu Stan Vidrighin!

Vești proaste pentru șoferi! Circulația rutieră va fi și mai mult îngreunată în zona șantierului de pe Calea Stan Vidrighin din Timișoara.

Începând de mâine, 25 martie și până în 12 aprilie, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat restricționarea traficului rutier pe strada Dr. Aurel Păunescu Podeanu, în zona intersecției cu Calea Stan Vidrighin. Aquatim va lucra la rețelele de apă și canalizare.

Astfel,  se va închide sensul de mers dinspre Calea Stan Vidrighin spre stadionul „Dan Păltinișanu” și se va restricționa traficul rutier pe sensul de mers dinspre Stadionul „Dan Păltinișanu” spre Calea Stan Vidrighin, urmând ca circulația rutieră să se desfășoare pe o singură bandă de mers.

Șoferii sunt sfătuiți să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor. 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.